Üniversite Öğrencileri İlköğretim Okulunun Kütüphanesini Yeniledi

Gölyaka Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı, “Hayallere Dokunuş” projesi kapsamında Sarıdere Kemeryanı İlköğretim...

Gölyaka Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı, “Hayallere Dokunuş” projesi kapsamında Sarıdere Kemeryanı İlköğretim Okulu’nun kütüphanesini yeniledi.

Gölyaka Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencileri, ‘Hayallere Dokunuş’ projesi kapsamında Sarıdere Kemeryanı İlköğretim Okulu’nun kütüphanesini yenileyerek akademik yılın son etkinliğini gerçekleştirdi. Proje kapsamında Sarıdere Kemeryanı İlköğretim Okulu’nun Kütüphanesi için gerekli olan perde, kitap, kitaplık, çalışma masaları, satranç masası ve takımı, bilgisayar, satranç ve çalışma masaları için gerekli olan koltuk ve sandalye gibi ihtiyaçlar karşılandı. Eğitime verilen bu anlamlı desteğe, Verep Reklam ve Şen Kardeşler Mağazacılık, sponsorluklarıyla oldukça önemli bir katkı sağladılar.

Reklam
Reklam

Kütüphanenin yenilenmesi sırasında, öğrencilerimiz, büyük bir istek ve heyecanla çalışırken Kemeryanı İlköğretim Okulu’nun öğrencileri de büyük bir merak ve heyecanla kütüphanelerinin yenilenmesini izlediler. Biten çalışmanın ardından Gölyaka Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı Öğretim Görevlisi Özlem Mansuroğlu’na ve öğrencilere teşekkür eden Sarıdere Kemeryanı İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Şaban Horuz, okullarının ciddi bir kütüphane sıkıntısı çektiğini ancak üniversiteli gençlerin bu anlamlı çalışmasıyla hem önemli bir kitap kaynağına sahip olduklarını hem de çok güzel bir kütüphaneye kavuştuklarını ifade etti.

Gölyaka Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencileri ‘Hayallere Dokunuş’ projesi kapsamında daha önce de Yunusefendi Köyü Şehit Tarık Demircan İlköğretim Okulu’nun anaokulunu baştan aşağı yenilemişti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: