Üniversite Öğrencileri Kahraman Tazeoğlu İle Şiire Doydu

Atatürk Üniversitesi öğrencileri, düzenlenen Kahraman Tazeoğlu Şiir dinletisi ve imza günü programı İle unutulmaz bir...

Atatürk Üniversitesi öğrencileri, düzenlenen Kahraman Tazeoğlu Şiir dinletisi ve imza günü programı İle unutulmaz bir gece yaşadılar.

Atatürk üniversitesi Kültür Merkezinde düzenlenen organizasyon büyük ilgi gördü. 900 kişilik solonu dolduran bin 500 öğrenci oturacak yer bulamayınca merdivenleri ve sahneyi oturmak için kullandılar.

Şiir severler Şair Tazeoğlu’nun okuduğu şiirlere hep bir ağızdan eşlik ettiler. Şair, hayata , şiire ve sevgiye dair düşüncelerini ve deneyimlerini öğrencilerle paylaştı.

Reklam
Reklam

Etkinliğin sonunda Kahraman Tazeoğlu, kitaplarını imzaladı. Katılımcıların sevgi seli karşısında mutlu olduğunu belirten Tazeoğlu, Erzurumun ve Atatürk Üniversitesinin kendisinde ayrı bir yeri olduğunu söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: