Üniversite Öğrencileri Kirliduvarları Boyadı

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Alaplı Meslek Yeksek Okulu (MYO) öğrencileri, ilçede bulunan kirli duvarlara, çizgi film ve masal kahramanlarının figürlerini

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Alaplı Meslek Yeksek Okulu (MYO) öğrencileri, ilçede bulunan kirli duvarlara, çizgi film ve masal kahramanlarının figürlerini çizdi.

BEÜ Alaplı MYO öğretim görevlisi Ömer Dereli, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Alaplı'da yeni köprü altındaki kirli duvarların insanlarda rahatsızlık uyandırdığını belirterek, bundan dolayı Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında duvarlı öğrencilerle çizgi film ve masal kahramanlarının resimleriyle süslediklerini söyledi.

Etkinliğe Alaplı Çok Programlı Lisesi öğrencilerinin de destek verdiğini aktaran Dereli, "Özellikle Nasrettin Hoca ve Keloğlan resimlerine ağırlık vermek istedik. Bunun yanında çizgi film kahramanlarını da duvarlara resimledik" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Muhabir: Cem Sürmeneli/Ferdi Akıllı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: