Üniversite Öğrencileri Kutlu Doğum Programında Buluştu

Erzurum Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Bölümü, Kutlu Doğum Haftası programı...

Erzurum Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Bölümü, Kutlu Doğum Haftası programı düzenledi.

Üniversite içerisindeki Kültür ve Gösteri Merkezi’nde gerçekleşen programda duygu yüklü anlar yaşandı. Program boyunca Hz. Muhammed (SAV)'e salat-ü selamlar getiren katılımcılar gözyaşlarına hâkim olamadı. Salonda yer bulamayan bazı vatandaşlar sahnenin önünde oturdu.

Kutlu Doğum Haftası etkinliği Kuran-ı Kerim tilavetiyle başladı. Açılış konuşmalarının ardından sinevizyon gösterisi gerçekleştirildi. Bölüm öğrencileri Naat-ı Şerifler ve ilahiler okudu.
Fakülte öğrencileri ayrıca hazırladıkları tiyatro gösterisi ile zararlı alışkanlıkların önlenmesine dikkat çekti. Programa katılanlara Kur'an-ı Kerim meali ile gül hediye edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz