Üniversite Öğrencileri Sınıf Eksikliklerini Giderdi

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Alaplı Meslek Yüksek Okulun öğrencileri sosyal sorumluluk projesi kapsamında Ahmet Zeki Atalay İlkokul-Ortaokulu'nda bir sınıfın eksiklerini

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Alaplı Meslek Yüksek Okulun öğrencileri sosyal sorumluluk projesi kapsamında Ahmet Zeki Atalay İlkokul-Ortaokulu'nda bir sınıfın eksiklerini giderdi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Taşıran, düzenlenen sınıfın açılışında yaptığı konuşmada, BEÜ Alaplı Meslek Yüksekokulu'ndan 25 öğrencinin sosyal sorumluluk projesi kapsamında bir okula yardım etmek isteklerini kendisine ilettiklerini söyledi.

Öğrencilere Ahmet Zeki Atalay İlkokul-Ortaokulu'nda bir sınıfı gösterdiklerini ifade eden Taşıran, "Öğrencilerimize çok teşekkür ediyorum. Sınıfımızda yenilikler yaparak öğrencilerimizin hizmetine sundular. Öğrencilerimizin bu projelerini devamını diliyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Öğrenciler tarafından sınıfın açılışı gerçekleştirildi.

Muhabir: Cem Sürmeneli/Ferdi Akıllı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: