Üniversite Öğrencileri Yetiştirme Yurdunda 4 Hafta Geçirdi

Artvin Çoruh Üniversitesi İlköğretim Din Kültürü ve Ahlâk Bilgisi Eğitimi Bölümü öğrencileri , Topluma Hizmet...

Artvin Çoruh Üniversitesi İlköğretim Din Kültürü ve Ahlâk Bilgisi Eğitimi Bölümü öğrencileri , Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında ‘‘ Sevgini Esirgeme’’ projesiyle; Artvin Erkek ve Sabancı Kız Yetiştirme Yurdu’na ziyarette bulundu. 4 hafta yetiştirme yurdu öğrencileri ile beraber olan öğrenciler, çeşitli ikram ve hediyeler de verdi.
Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğrencisi Soner Kahraman, yurttaki talebelerle beraber olmanın kendilerini çok etkilediğini belirterek, "Bu proje sayesinde hem onların hem de bizim öğrenmemiz gereken çok şey olduğunu öğrendik, umarım bu derslerimiz devam eder ve bizde bu tarz projelerle yeniden kardeşlerimizle beraber oluruz." dedi.

Reklam
Reklam

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Orhan Külekçi ise bu tarz projelerin devamını beklediklerini söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: