Üniversite Öğrencilerinden Kapak Toplama Kampanyası

Bülent Ecevit Üniversitesi Alaplı Meslek Yüksekokulu öğrencileri, Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında topladıkları 50 kilogram pet şişe kapağını Alaplı Belediyesine teslim

Bülent Ecevit Üniversitesi Alaplı Meslek Yüksekokulu öğrencileri, Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında topladıkları 50 kilogram pet şişe kapağını Alaplı Belediyesine teslim etti.

Üniversite öğrencileri Ayhan Alkan, gazetecilere yaptığı açıklamada, mavi kapak toplayarak sosyal sorumluluk üstlenmeyi amaçladıklarını söyledi.

Vatandaşların da desteğiyle topladıkları kapaklarla bir engellinin hayatının kolaylaştırılmasına katkı sağlamanın kendilerini mutlu edeceğini ifade eden Alkan, "Herkesin engellilerin yanı sıra yardıma muhtaç insanlar için yapabileceği bir şeyler mutlaka vardır. Önemli olan bu duyguyu hissedebilmektir" dedi.

Reklam
Reklam

Kapakları teslim alan Alaplı Belediyesi Park ve Bahçeler Amiri Metin Özdin, öğrencilere duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti.

Muhabir: Cem Sürmeneli/Ferdi Akıllı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: