Üniversite öğrencilerinden kimsesizlere ziyaret

Şarkışla Aşık Veysel Meslek Yüksekokulu öğrencileri, Kızılay Fakir ve Kimsesizler Evinde yaşayanları ziyaret etti.

Şarkışla Aşık Veysel Meslek Yüksekokulu öğrencileri, Kızılay Fakir ve Kimsesizler Evinde yaşayanları ziyaret etti.

Üniversite öğrencileri, Şarkışla Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü'nün işbirliğiyle hazırladıkları yardım paketlerini, Kızılay Şarkışla Şubesi Başkanlığı Fakir ve Kimsesizler Evinde barınanlara verdi.

İşletme bölümü ikinci sınıf öğrencisi Betül Şahin, kimsesizler evinde barınan yaşlılara ve Kızılay Şarkışla Şubesi Kadın Kolları Başkanı Neslihan Yılmaz'a çiçek verdi. Öğrenciler, kimsesizler evinde kalan yaşlılar ile yaş pasta keserek halk müziği eşliğinde eğlendi.

Reklam
Reklam

Kızılay Şarkışla Şube Başkanı Yavuz Şükrü Yılmaz, Aşık Veysel Meslek Yüksekokulu öğrencilerine ve Şarkışla Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne bu duyarlı davranıştan dolayı teşekkür etti.

Yılmaz, Şarkışla'nın artık bir fakülteyi çok rahat bir şekilde kaldıracak kapasiteye sahip olduğunu, ilçeye bir fakülte kazandırılması için tüm kamu kuruluşlarının ve sivil toplum örgütlerinin çok hızlı bir şekilde çalışma yürütmesi gerektiğini ifade etti.

Öğrencilerin ziyareti sırasında duygusal anlar yaşandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz