Üniversite Öğrencilerinden Sıcak Su Ve Kalorifer Eylemi

SİİRT (AA) - Siirt'te kaldıkları yurtta sıcak suyun olmadığı ve kaloriferlerin yanmadığını ileri süren üniversite öğrencileri yolu kapatarak eylem yaptı. 

Siirt'te kaldıkları yurtta sıcak suyun olmadığı ve kaloriferlerin yanmadığını ileri süren üniversite öğrencileri yolu kapatarak eylem yaptı. Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğüne bağlı Kezer Erkek Öğrenci Yurdu'nda kalan üniversite öğrencileri, yurtta kaloriferlerin yanmadığını ve bu nedenle de sıcak suyun akmadığını öne sürerek Siirt-Kurtalan karayolunu ulaşıma kapattı. Yurt sorunlarıyla ilgili yetkililerle defalarca görüşmelerine rağmen sorunlarının çözülmediğini iddia eden öğrenciler, polisin ikna çabaları sonucu kapattıkları karayolunu 2 saatlik aranın ardından tekrar ulaşıma açtı. Öte yandan, yoldan geçen sürücüler de korna çalarak öğrencilerin eylemine destek verdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: