Üniversite Öğrencilerine Kolay Öğrenme Semineri

Fethiye Yurt-Kur Müdürlüğünde üniversite öğrencilerine yönelik "Hafıza Teknikleri ve Kolay Öğrenme Yöntemleri' adı altında bir...

Fethiye Yurt-Kur Müdürlüğünde üniversite öğrencilerine yönelik "Hafıza Teknikleri ve Kolay Öğrenme Yöntemleri' adı altında bir seminer verildi.

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğünün tüm ülke çapında üniversite öğrencilerine yönelik olarak düzenlemekte olduğu 'Liderlik okulu' projesi kapsamında Kredi ve Yurtlar Kurumu Fethiye Yurt Müdürlüğünde de üniversite öğrencilerine yönelik "Hafıza Teknikleri ve Kolay Öğrenme Yöntemleri' adı altında bir seminer verildi.

Seminer Denizli Kredi ve Yurtlar Kurumu Bölge Müdürü Ahmet Sağtekin, yurt İdare İşletme Şube Müdürü Meryem Akçaöz, Kredi ve Yurtlar Kurumu Fethiye Yurt Müdürü Abdurrahman Güneş, yurt personeli ile Fethiye sağlık Yüksekokulu öğrencileri ve A.S.M.KOÇMAN Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin yoğun ilgisi altında gerçekleştirildi.

Reklam
Reklam

Öğrencilerin yoğun katılım gösterdiği seminerde hafıza teknikleri öğrencilere uygulamalı olarak gösterildi. Dr.Halil İbrahim Erden'in renkli sunumuyla bilinçaltı ve öğrenme engelleri ile birlikte öğrenmeyi kolaylaştıran etkenler yaşamdan örneklerle sunuldu. Öğrencilerin ilgiyle takip ettiği seminerde öğrenme stilleri testi ile kelimelerin kolay akılda kalması ile ligili püf noktalar anlatıldı. Kolay hatırlamanın ipuçlarının da anlatıldığı seminerde bilgilerin çeşitli aralıklarla tekrar edilmesinin önemi vurgulandı. Daha sonra soru-cevap yöntemiyle öğrencilerin konuyla ilgili soruları cevaplanarak seminer sona erdirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: