Üniversite öğrencilerine "Liderlik Okulu" eğitimi verildi

Siirt Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Yurdu'nda kalan üniversite öğrencilerine "Liderlik Okulu" eğitimi verildi.

Siirt Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Yurdu'nda kalan üniversite öğrencilerine "Liderlik Okulu" eğitimi verildi.

Siirt Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Yurdu'nda verilen eğitimde konuşan Bölge Müdür Yardımcısı Metin Yılmaz, eğitimde motivasyonu yüksek, zamanı iyi kullanan, sosyal iletişimi güçlü, kendine güvenen bireyler yetiştirmek amacıyla eğitimin düzenlendiğini belirterek, bu eğitimin bölgedeki bütün öğrenci yurtlarında verileceğini söyledi.

Eğitim uzmanı Ramazan Varol ise geçmişi değiştirmenin mümkün olmadığını ifade ederek, şöyle konuştu:

Reklam
Reklam

"Geçmişe yüklediğimiz anlamlar çok önemlidir. Geçmişi değiştirmeye çalışmayın, geçmişe yüklediğiniz anlamı değiştirin. Geçmişle ilgili kendinizi suçlamayın, geçmişle ilgili kuruntuları kafanızdan atın. Allah hiçbir kulunu suçluluk içerisinde yaşamasını istemez. İnsan hata yapar. Önemli olan bu hatanın farkına varmaktır. Bütün dinlerde tövbe vardır. Hatanın farkına varıp düzeltelim. İnsan beynini kemiren başka bir şey de kin, nefret ve öfkedir. Her bir kin, beyne atılmış bir kisttir. Kin duyacak kadar bir pislik, nereye giderseniz gidin sizi takip eder. Yatak odanızda bile sizi rahat bırakmaz."

Eğitime çok sayıda öğrenci katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: