Üniversite Öğrencisine Çarpan Sürücü Adliyede

Maltepe’de, üniversite öğrencisi Aslı Ayan’a çarparak ölümüne neden olan sürücü, emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk...

Maltepe’de, üniversite öğrencisi Aslı Ayan’a çarparak ölümüne neden olan sürücü, emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

İddiaya göre, Maltepe sahil yolunda dün saat 04.00 sıralarında polisin dur ihtarına uymayarak kaçan sürücü, kullandığı otomobille yolun karşısına geçmeye çalışan üniversite öğrencisi Aslı Ayan’a çarptı. Yeditepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi 2. sınıf öğrencisi genç ,olay yerinde hayatını kaybetti. Sürücü ise kaçarak kayıplara karıştı.

Polis, zanlıyı yakalamak için soruşturma başlattı. Alınan bilgiye göre, ismi Eyüp Hakan Y. (24) olan ve üniversite öğrencisi olduğu öğrenilen zanlı, olaydan sonra polise teslim oldu. Emniyette sorgulanan zanlı, daha sonra adliyeye sevk edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: