Üniversite Öğrencisini Öldüren Zanlı Tutuklandı

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde, çıkan döner bıçaklı kavgada, Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) öğrencisi Furkan Enginalp'in bıçakla öldürdüğü,...

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde, çıkan döner bıçaklı kavgada, Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) öğrencisi Furkan Enginalp'in bıçakla öldürdüğü, 2 kişiyi de yaraladığı iddiasıyla gözaltına alınan zanlı, tutuklandı.

Olay, önceki gün, Ceddit Mahallesi Şehit Musa Sokak üzerinde meydana geldi. Bir kafede, Aşkın Emre D. ve Emrah Öz ile KOÜ İzmit Meslek Yüksek Okulu İş Sağlığı ve Güvenliği bölümü birinci sınıf öğrencisi Furkan Erginalp ve Oğuzhan Ölçer arasında, 'yan bakma' nedeniyle kavga çıktı. Kavgada, döner bıçakla ağır yaralanan Furkan Erginalp, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti, arkadaşı Oğuzhan Ölçer de yaralandı. Olay yerinden kaçan şüpheli, polis ekiplerince olay yeri yakınlarında gözaltına alınmıştı.

Reklam
Reklam

''Yan bakma'' nedeniyle çıktığı belirtilen kavgada, Furkan Erginalp'i (20) bıçakla öldürdüğü, Oğuzhan Ölçer ve Emrah Öz'ü de yaraladığı iddiasıyla gözaltına alınan Aşkın Emre D.'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı. Kocaeli Adliyesi'ne sevk edilenAşkın Emre D., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz