Üniversite Personeli İftar Yemeğinde Buluştu

Tekirdağ Namık Kemal Üniversite Personeli İftar Yemeğinde Buluştu

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi tarafından düzenlenen geleneksel iftar yemeği Üniversitenin akademik, idari personeli ile ailelerini bir araya getirdi.

Üniversitenin Uygulama Oteli önünde gerçekleşen iftar yemeğine Üniversite Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, Üniversite Rektör Yardımcıları, akademik ve idari personel ile aileleri katıldı.

Üniversitede düzenlenen iftar programlarının geleneksel hale geldiğini dile getiren Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek, böyle mukaddes bir ayda iftarda buluşmanın mutluğunu yaşadığını ifade ederek duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek, “Ramazan ayı sevgi, saygı, hoşgörü, yardımlaşma, dayanışma, paylaşma ayıdır. Birlik ve beraberlik ruhunun zirveye çıktığı bir aydır. Soframıza konuk olduğunuz için şükranlarımı sunuyor, hayırlı Ramazanlar diliyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz