Üniversite Personeli Ve Öğrencilere "Koruyucu Aile" Anlatıldı

Kırşehir Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nün, "Gönül Elçileri Projesi" kapsamında Ahi Evran Üniversitesi'nde düzenlediği toplantıda "Koruyucu Aile" konusunda bilgi

Kırşehir Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nün, "Gönül Elçileri Projesi" kapsamında Ahi Evran Üniversitesi'nde düzenlediği toplantıda "Koruyucu Aile" konusunda bilgi verildi.

Üniversitenin Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu'nda düzenlenen toplantıda, İl Müdürlüğü PDR Uzmanı İhsan Akeren tarafından, üniversite personeline ve öğrencilere "Koruyucu Aile" çalışmaları anlatıldı.

Akeren, Gönül Elçileri Projesi'nin, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'n himayesinde başlatıldığını, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından uygulanan projeyi 81 ilin vali eşlerinin yürüttüğünü söyledi.

Reklam
Reklam

Koruyucu aile ile ilgili hukuki düzenlemelere değinen Akeren, "Koruyucu aileye ödenen ücretler yüzde 45 oranında arttırıldı. Primleri yatırıldığı takdirde koruyucu aileler emekli bile olabilmektedirler" dedi.

Konuşmanın ardından, Gönül Elçileri Projesi'nin başvuru formu ve şartları hakkında katılımcılara bilgi verildi.

Kırşehir Valisi Özdemir Çakacak'ın eşi Kevser Çakacak'ın himayesinde yapılan toplantıya, Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kudret Saylam, protokol üyelerinin eşleri, üniversite personeli ve çok sayıda örğenci katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz