Üniversite-sanayi Işbirliği

ÇORUM (A.A) - Hitit Üniversitesi ile Türkiye'nin önde gelen seramik banyo şirketlerinden Ece Banyo arasında imzalanan protokol ile şirketin çalışanları

ÇORUM (A.A) - Hitit Üniversitesi ile Türkiye'nin önde gelen seramik banyo şirketlerinden Ece Banyo arasında imzalanan protokol ile şirketin çalışanları birbirinden farklı konularda akademisyenlerin sunacağı eğitimlerden yararlanacak.

Çorum Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren Ece Banyo Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Çenesiz ile Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan arasında eğitim protokolü imzalandı.

Burada konuşan Çenesiz, dünyanın pek çok ülkesine ihracat yapan bir firma olarak kentteki üniversitenin imkanlarından yararlanmaktan ve akademisyenlerle işbirliği içinde olmaktan mutluluk duyduklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Çenesiz, firmanın idari kadrosunda yer alan çalışanların, akademisyenlerin vereceği eğitimlerden yararlanarak hem kendilerinin hem de firmanın niteliklerini arttıracaklarını belirtti.

Firma çalışanlarının Türkiye'nin yanı sıra ulusal platformda da söz sahibi olan bir ürünün temsilcileri olduğunu hatırlatan Çenesiz, ekip olarak gösterdikleri gayretlerle 5 yıl içinde sürekli bir büyüme gösterdiklerini kaydetti.

Rektör Prof. Dr. Alkan ise üniversite olarak sadece öğrenci yetiştiren bir kurum olmanın ötesinde pek çok alanda kente katma değer sağlamayı hedeflediklerini dile getirdi.

Ece Banyo'nun Türkiye'nin gururu olan büyük bir firma olduğunu belirten Alkan, "İş adamlarımızla, sanayicilerimizle işbirliğine özel önem veriyoruz. Onların sorunları yüksek lisans tezi olarak çalışılabilir. İmzalanacak protokolle de firma yöneticilerine alanlarında uzman 9 akademisyenimiz tarafından 'Raporlama sistemleri, iş sağlığı ve güvenliği, yönetim de liderlik ve motivasyon, müşteri memnuniyeti, etkili zaman yönetimi, etkili iletişim ve beden dili, kriz yönetimi, kurum kültürü ve çalışan memnuniyeti, globalleşen dünyada girişimcilik ve bilişimcilik kültürü ve ileri düzey excel' gibi eğitimler verilecek. Eğitimler Aralık ayına kadar sürecek' dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: