Üniversite sınavı yaklaşırken hazırlıklarını tamamlamak isteyenlere en iyi AYT denemeleri

Üniversite sınavı, Temel Yeterlilik Testi (TYT) ve Alan Yeterlilik Testi (AYT) olmak üzere iki aşamadan oluşuyor. Lisede gördükleri konulardan AYT'de sorumlu olan öğrenciler, seçmiş oldukları alana göre hazırlıklarını tamamlıyor. ÖSYM tarafından yapılan AYT sınavında matematik, fen bilimleri, Türk dili ve edebiyatı, sosyal bilimler alanlarında sorular soruluyor. Sınavda zamana karşı yarışacak olan öğrenciler için doğru hazırlıklar yapmak çok önemli.

AYT'de bilgi seviyesini test etmenin yanı sıra anlama, yorumlama, analiz etme ve karşılaştırma gibi becerilerin de ölçümü yapılıyor. Güncel müfredatı kavramak ve yeni nesil soru tiplerini daha yakından tanımak için yardımcı kaynaklar, sınav hazırlığında oldukça etkili. "AYT denemelerine ne zaman başlanmalı?" sorusuna ise konular tamamlandıktan sonra şeklinde cevap verilebilir. Gelin, AYT hazırlıklarını tamamlamanızı sağlayacak deneme sınavı örneklerine birlikte bakalım.

1. Gerçek bir sınav deneyimi yaşamak için: Altın Karma AYT 2022 Model 10 Yayın 10 Deneme Seti


Sepette %10'a varan indirimler kazanmak için tıklayın!

Altın Karma AYT 2022 Model 10 Yayın 10 Deneme Seti, AYT'nin içerdiği tüm ders ve alanları tek noktada buluşturuyor, hazırlandığınız konularda kendinizi denemenizi sağlarken değerlendirebileceğiniz tüm seçenekleri de size sunuyor.

Kalitesiyle ön plana çıkan yayınların ve dershanelerin en özenli sorularını üniversite sınavına hazırlanan öğrenciler için hazırlayan deneme seti, hedefine emin adımlarla ilerleyenlerin ilk tercihlerinden olmayı başarıyor. En iyi AYT denemeleri 2023 kaynakları arasında yer alan ürün, video çözümlü sorularıyla eksik noktalarınızı tamamlamak için sizi bekliyor!

Ürünü İncele

2. Matematikte seviye atlamanızı sağlayacak: Acil Matematik AYT 15 Reaksiyon Denemesi


Matematik dersi AYT sınavında önemli bir rol oynar. Hem eşit ağırlık alanında hem sayısal alanda derece yapmak isteyen öğrenciler matematik dersinden sorumludur. Acil Matematik AYT Reaksiyon Denemeleri, farklı zorluk seviyelerine göre hazırlanır. Çözdüğünüz her soruda zorluk seviyesini de bir adım öteye taşırken sahip olduğunuz bilgileri sağlamlaştırır, gözden kaçırdığınız noktaları yakalamaya başlarsınız.

AYT matematik testindeki tüm soruları hızlı ve doğru şekilde cevaplamak için bol bol deneme çözmek oldukça önemli. Acil Yayınları tarafından yayımlanan ve 15 kez sınav deneyimini yaşamanızı sağlayacak olan deneme seti sizi sınava en iyi şekilde hazırlayacak kaynaklardan biri. Eser, favoriniz olmak için sizi bekliyor!

Ürünü İncele

3. Sınav hazırlıklarınızı tamamlayacak altın dokunuş: Benim Hocam Yayınları AYT Türk Dili ve Edebiyatı 20 Deneme


Türk Dili ve Edebiyatı dersi, eşit ağırlık ve sözel bölümden sınava hazırlanan öğrenciler için ortak ve ayırt edici bir ders. Benim Hocam Yayınları Türk Dili ve Edebiyatı Denemeleri'nin tamamı çözümlü soruları sayesinde bildiklerinizi tekrar ederken daha detaylı bilgilere de erişebilirsiniz.

AYT deneme önerileri arasında yer alan, Cumhuriyet Öncesi ve Cumhuriyet Sonrası Dönem Türk edebiyatı konularını pekiştirmek için hazırlanan bu serinin 20 farklı denemesiyle başarıya bir adım daha yakınsınız. Siz de bu alandaki soruları eksiksiz biçimde çözmek ve sınavdan iyi bir puan almak istiyorsanız kitabı mutlaka incelemelisiniz.

Ürünü İncele

4. Bilgilerinizi kalıcı hâle getirmek için: Karekök AYT Tarih Denemeleri


Sözel ve eşit ağırlık alanlarının ortak dersi olan tarih, düzenli ve sık yapılan pratiklerle çok daha akılda kalıcı hâle geliyor. AYT sınavında Tarih-1 ve Tarih-2 olarak ayrılan, sözel bölümden hazırlanan öğrenciler için daha kapsamlı hâle gelen dersin konuları tek bir setle öğrencilere ulaşıyor.

Set içerisinde Tarih-1'e ve 2'ye yönelik 30'ar adet deneme sınavı mevcut. 60 farklı sınavdan oluşan Karekök AYT Tarih Denemeleri, yoruma ve bilgi ölçmeye dayalı sorularıyla gerçekçi bir sınav deneyimi sunuyor. Sizi bir adım ileriye taşıyacak çalışma için doğru kaynak burada!

Ürünü İncele

5. Fizik dersi hiç bu kadar kolay olmamıştı: 3D Yayınları AYT Fizik Simülasyon Deneme


Sayısal alandan sınava giren öğrenciler, fen bilimleri testinin içerdiği fizik sorularını çözer. Karmaşık bir ders olarak görünen ve öğrencilerin ön yargıyla yaklaşmasına yol açabilen fizik dersi, doğru yardımcı kaynaklar ve bol pratikle çok daha keyifli hâle gelebiliyor.

3D Yayınları AYT Fizik Simülasyon Denemeleri; kolay, orta ve zor seviyelerde hazırlanmış toplamda 24 adet sınavıyla öğrencilere destek oluyor. Detaylı video çözümlere sahip sorular sayesinde yeni yöntemler keşfetmek ve pratik çözüm yolları öğrenmek mümkün. Fizik netlerinizi artırmak istiyorsanız siz de bu esere bir şans verebilirsiniz.

Ürünü İncele

6. Kendinizin en iyi versiyonu olmak için tamamlayıcı kaynak: Apotemi AYT Fen Bilimleri Özel 15'li Deneme


Özellikle sayısal bölüm öğrencileri için AYT deneme seti denilince akla gelen ilk isimlerden biri Apotemi oluyor. Hazırlık sürecinin son denemelerini yaparak tüm bilgilerin üzerinden geçmek, pratik yollar öğrenmek ve hız kazanmak isteyen öğrencilerin tercihi AYT 15'li Fen Bilimleri Denemeleri olabilir.

ÖSYM soru biçimine uygun sorular hazırlayan deneme setiyle fizik, kimya ve biyoloji derslerinde hata payınızı en aza indirin. Tamamı çözümlü sorulardan oluşan 15 farklı denemeyle sınav deneyimini tekrar tekrar yaşayarak heyecanınızı ve gözden kaçabilecek noktaları azaltmak sizin elinizde!

Ürünü İncele

7. Özgün ve yenilikçi soru tipleriyle: Endemik AYT Türk Dili ve Edebiyatı - Sosyal Bilimler 1 12 Deneme Sınavı


Üniversite sınava hazırlanan eşit ağırlık bölümü öğrencileri; matematik, edebiyat ve sosyal bilimler konularına yoğunlaşıyor. AYT deneme önerileri 2022 ve 2023 listelerinde yer alan Endemik Yayınları Türk Dili ve Edebiyatı - Sosyal Bilimler 1 sınavları; analiz etme becerilerini geliştirip bilgilerini daha kalıcı hâle getirmek isteyen öğrencilerin tercihi.

ÖSYM çıkmış sorular incelenerek çıkabilecek soru tarzları sunan 12 ayrı denemeyi dilerseniz süre tutarak gerçekten sınavdaymış gibi bir deneyim yaşayabilirsiniz. Edebiyat, tarih ve coğrafya derslerinde kendinizi geliştirmek istiyorsanız 11. ve 12. sınıf konularını kapsayan bu yardımcı kaynaktan yararlanabilirsiniz. Eser ile başarı merdivenlerinde birer basamak daha çıkmak mümkün!

Ürünü İncele

8. Sınav motivasyonunuzu yükseltecek soruları keşfedin: Palme Enerji YKS AYT Coğrafya 22 x 3 Deneme Sınavı


Yorumlama, analiz etme gibi becerileri ölçen coğrafya soruları aynı zamanda bilgi düzeyini de test ediyor. Üniversite sınavında sözel ve eşit ağırlık alan soruları arasında yer alan coğrafya, bilgilerin taze kalması için düzenli tekrar yapılmasını isteyen derslerden biri.

Güncel müfredat ve yeni nesil sorularıyla AYT deneme önerileri arasında yer alan Palme Enerji Coğrafya Deneme Seti, video çözümleriyle sınava en güncel şekilde hazırlanmak isteyen öğrencilerin faydalandığı kaynaklardan biri. Çeşitli seviyelerde sorulardan oluşan deneme setiyle "Coğrafya hiç bu kadar keyifli olmamıştı!" diye düşüneceksiniz.

Ürünü İncele

9. Çıkabilecek tüm soru tiplerine hazırlıklı olmak için: ÜçDörtBeş Yayınları 2022 Model AYT Matematik 10 Deneme


ÖSYM tipi sorulara kolay, orta ve zor seviyelerde hazırlanarak sınavda gelebilecek tüm senaryolara hazırlıklı olmak istiyorsanız doğru adrestesiniz! Bir adet başlangıç seviyesi, altı adet orta ve üç tane de zor seviyede toplamda on adet güncel matematik denemesiyle problem ve geometri sorularının en pratik çözüm yöntemlerini keşfedin.

ÜçDörtBeş Yayınları AYT Matematik 10'lu Deneme'nin seçici ve özenli sorularıyla sınava son derece öz güvenli şekilde hazırlanabilirsiniz. Deneme sınavlarının video çözüm desteğiyle doğru yaptığınız soruların farklı yöntemlerini inceleyebilir, eksik noktaları rahatlıkla tamamlayabilirsiniz.

Ürünü İncele

10. Tüm branşlarda çalışmayı sevdirecek yardımcı set: Aydın Yayınları AYT MEB 5 Fasikül Deneme


Prime üyesi olup bedava kargo ve daha birçok avantajdan yararlanmak için tıklayın!

Sözel, eşit ağırlık ve sayısal bölüm derslerinin en sevilen yardımcı kaynaklarından biri olan Aydın Yayınları, üniversite sınavı hazırlık sürecinde de sizleri yalnız bırakmıyor. ÖSYM tarzı yeni nesil soru tipleriyle güncel müfredata göre hazırlanan deneme sınavları, gerçekçi bir sınav deneyimini evlere taşıyor.

Tamamı video çözümlü beş ayrı sınavdan oluşan Aydın Yayınları AYT Fasikül Deneme Seti, tüm branşlarda kendinizi test etmenize yardımcı oluyor. Zaman alıcı ve karmaşık görünen soruların ardında yatan pratik yöntemleri keşfetmek, okuduğunuzu hızlı ve doğru şekilde analiz ederek soruları doğru şekilde çözebilmek için fasiküllü deneme seti en doğru kaynaklardan biri.

Ürünü İncele

Umarız önerdiğimiz ürünleri beğenirsiniz. Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Mynet bağlantılardan gelir/komisyon elde edebilir. Satın alım sonrasında satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Mynet sorumlu değildir.

Anahtar Kelimeler: