Üniversite Tercihinde "tablet Bilgisayar" Promosyonu

Kütahya'nın Domaniç ilçesinde faaliyet gösteren Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Domaniç Meslek Yüksekokulu'nun programlarını tercih edip kazanarak ilk kayıtları yaptıracak toplam 20

Kütahya'nın Domaniç ilçesinde faaliyet gösteren Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Domaniç Meslek Yüksekokulu'nun programlarını tercih edip kazanarak ilk kayıtları yaptıracak toplam 20 öğrenciye birer "tablet bilgisayar" hediye edilecek.

DPÜ Rektörlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Domaniç Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ali Fuat Arıcı, bu yıl Lojistik Bölümü normal ve ikinci öğretim programlarının açılmasıyla toplam öğrenci kontenjanının 200'e yükseldiğini bildirdi.

Öğrenci sayısı artacağı için yerleşkede çevre düzenlemesi yapıp fiziki imkanları genişletmeye çalıştıklarını belirten Doç. Dr. Arıcı, 2012-2013 akademik yılında İşletme, Muhasebe, Pazarlama ve Lojistik bölümlerinde kontenjanlardan fire vermeden 200 öğrenciye ulaşmayı hedeflediklerini ifade etti.

Reklam
Reklam

Doç. Dr. Arıcı, ilçeye gelecek öğrencilere daha iyi imkanlar sunmaya çalıştıkları bilgisini vererek, şunları kaydetti:

"Öğrencilerimiz Osmanlı'nın kurulduğu, yemyeşil, insanı ve çevresiyle güzel bir ilçede hoş bir ortamda, adeta aile ortamında öğrenim görecek. Bu yıl 200 kişilik kontenjanı tam olarak doldurmak istiyoruz. Bunun için de ilçedeki vatandaşlar, ilçe yöneticilerimiz, esnafımız, 'Yeterince öğrencinin Domaniç'e gelmesi için ne yapabiliriz-' dediler. Bir kişilik bile boş kontenjan kalmasın düşüncesiyle 20 tablet bilgisayar hediye etme düşüncesi ortaya atıldı. 4 programımızı kazanan ve gelip kaydını yaptıran her programdan ilk 5 öğrenciye birer adet olmak üzere toplam 20 tablet bilgisayarı hediye edeceğiz. Amacımız tüm kontenjanlarımızı doldurmak, Domaniç'te iyi bir eğitim öğretim havası oluşturmaktır."

Hediye tablet bilgisayarların, Domaniç'te yaşayan vatandaşlar, esnaf ve DPÜ Domaniç Meslek Yüksekokulu Koruma Derneği'nin katkılarıyla temin edileceğini anlatan Doç. Dr. Arıcı, buna destek sağlayanlarla teşvik ve katkılarından dolayı ilçe yöneticilerine teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Muhabir: Sedat Gök

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz