Üniversite Yurdunda Polisin Yaptığı Aramada 4 Bıçak Bulundu

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MÜ) Kredi Yurtlar Kurumu Erkek Öğrenci Yurdu'nda, yaklaşık 500 polis memuru...

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MÜ) Kredi Yurtlar Kurumu Erkek Öğrenci Yurdu'nda, yaklaşık 500 polis memuru tarafından geceyarısı yapılan aramalarda, 4 adet bıçak ve 1 adet gaz spreyi bulundu.

Muğla-Denizli karayolu üzerinde, "Gönül Elçileri" ve "Koruyucu Aile" projeleri kapsamındaki fidan dikim törenine katılan Muğla Valisi Fatih Şahin, söz konusu olay hakkındaki soruları cevapsız bıraktı. Şahin, “Bu konuyu daha sonra görüşelim.” dedi. Ardından tören alanına gelen İl Emniyet Müdürü Ahmet Akbal, aramalarla ilgili bilgiler Vali Şahin’e aktarıldıktan sonra gerekli açıklamanın yapılacağını söyledi.

Reklam
Reklam

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada ise şunlar kaydedildi: “İlimizde son günlerde üniversite öğrencileri arasında yaşanan olayların önüne geçmek amacıyla Muğla Sulh Ceza Mahkemesi'nin 2013/207 D.İş Nolu arama kararına istinaden 5 Nisan 2013 günü saat 23.30 sıralarında, Kredi Yurtlar Kurumu Erkek Öğrenci Yurdu'nun 6 bloğunda, 500 güvenlik görevlisiyle yapılan aramada 4 bıçak ve 1 gaz spreyi bulunmuş, bir şahıs hakkında 6136 Sayılı Ateşli Silahlar ve Bıçaklar İle Diğer Aletler Hakkında Kanun'a muhalefetten işlem yapılmıştır.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: