Üniversitede Aile Ve Evlilik Konulu Konferans Düzenlendi

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi'nde PDR Kulübü tarafından ‘Aile ve Evlilik’ konulu konferans düzenlendi. Nezehat Çeçen...

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi'nde PDR Kulübü tarafından ‘Aile ve Evlilik’ konulu konferans düzenlendi.

Nezehat Çeçen Konferans Salonu'nda Çukurova Üniversitesi Eğitim Fakültesi üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Oğuzhan Kırdök’ün konuşmacı olduğu konferansa, akademisyenler ve çok sayıda öğrenci katıldı. Aile ve evlilik konulu konferansta konuşan Kırdök, evliliğin tanımı, amaçları ve Türkiye’de yıllara göre boşanma verileri hakkında bilgi verdi.

Boşanmanın altında çeşitli nedenlerin yer aldığını belirten Kırdök, “Ekonomik sorunlar, eşin işsiz kalması, din, mezhep, kültür farklılıkları, dayak ve şiddet, aldatma ve eşlerin birbirlerinden beklentilerindeki aşırılıklar boşanmayı artırabiliyor. Evlilikte eşler, bütün bu sorunları aşabilecek şekilde birbirlerine destek olurlar ise boşanmalar daha da azalabilir.” dedi.

Reklam
Reklam

Soru cevap bölümü ile devam eden konferans, Eğitim Fakültesi öğretim üyelerinden Yrd. Doç. Hayati Tetik’in Yrd. Doç. Dr. Oğuzhan Kırdök’e verdiği plaketle sona erdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: