Üniversiteden Sodes'e Bilgisayar Yardımı

Harran Üniversitesi, Sosyal Destek Programı (SODES) projeleri kapsamında eğitim gören bayan öğrencilerin kullanması için bilgisayar...

Harran Üniversitesi, Sosyal Destek Programı (SODES) projeleri kapsamında eğitim gören bayan öğrencilerin kullanması için bilgisayar yardımında bulundu.

Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Halil Mutlu, Yenişehir yerleşkesinde teslim edilen bilgisayarları inceleyerek, hayırlı olmasını temenni etti. Eğitimin her zaman yanında olduklarını ifade eden Rektör Mutlu, "SODES projelerinin çeşitli kurslarına katılan bayanlara, ki bunlardan belki birçoğu daha bilgisayarla tanışmamış bayanlardı. İlk etapta 15 bilgisayar hibe ettik. Yakında bu sayıyı artırmayı hedefliyoruz. Üniversitelerin amaçlarından birisi de toplumun sosyal konularına eğilmek, toplumu eğitmektir. Bu konuda başta valilik olmak üzere birçok kurum ve derneklerle toplantı, bilgi şöleni düzenleyerek kültür düzeyinin arttırılmasına katkıda bulunuyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Mutlu, bu projede emeği geçen başta Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ziya Karakılçık, Bilgi İşlem Daire Başkanı Habib Artan ve Kadın Kültür Merkezleri Proje Koordinasyon Merkezi Proje Koordinatörü Abdullah Dut'a teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz