Üniversiteler Gençlik Ve Spor Kulübü Adana’ya Yenildi

EBBL 6.Grupta mücadele eden Üniversiteler Gençlik ve Spor Kulübü ligin ilk devresinin son maçında deplasmanda...

EBBL 6.Grupta mücadele eden Üniversiteler Gençlik ve Spor Kulübü ligin ilk devresinin son maçında deplasmanda oynadığı müsabakada ligin ve gurubun en güçlü ekiplerinden Adanaspor'a 112-70 yenilerek ilk yarıyı oynadığı 6 maçta 3 galibiyet 3 mağlubiyet alarak 4. sırada tamamladı.

Antrenör-Oyuncu Hasan AKSOYAK maçtan sonra yaptığı değerlendirmede, “Ligin ilk devresinin son maçında deplasmanda ligimizin ve gurubumuzun en güçlü ekiplerinden Adanaspor ile oynadık. geçtiğimiz haftada söylediğim gibi maçın mutlak favorisi Adanaspor'du. İlk çeyreğin ortalarından sonra rakibimiz maçın kontrolünü ele aldı. Özellikle pota altından boy ortalaması olarak bize çok fazla üstünlük sağladılar. Buraya önlem almaya çalıştığımız pozisyonlarda ise dış şutlardan çok fazla sayı yedik. Gerçekten çok kaliteli ve tecrübeli bir takıma karşı oynadık. İlk çeyreği 28-15 geride kapattık. Maçın ilk yarısı biterkende skorboarda 56-34 Lük Adanaspor üstünlüğü vardı. Maçın 2. yarısında ise gerek biz Gerekse Adanaspor genç oyunculara daha fazla şans verdik. Maçı 112-70 kaybettik. Bu maç özellikle benim oyuncularım için böyle bir takıma karşı oynamaları açısından büyük bir tecrübe oldu. Bugünden itibaren hafta sonu Kıbrıs deplasmanında oynayacağımız Fast Break maçının hazırlıklarına başlayacağız. Ligin 2. devresinde de son haftaya kadar mücadele ederek ilk 3. sırada yer almak istiyoruz. Bu maçta baştan sonra centilmence mücadele eden ve haklı bir galibiyet alan Adanaspor antrenör ve sporcularını tebrik ediyor bundan sonraki müsabakalarda başarılar diliyorum.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz