Üniversiteler Gençlik Ve Spor Kulübü, Zirve Üniversitesi Maçının Hazırlıklarına Başladı

Erkekler Basketbol Bölgesel Ligi 6.Grupta mücadele eden ve ligde oynadığı 4 maçta 3 galibiyet 1...

Erkekler Basketbol Bölgesel Ligi 6.Grupta mücadele eden ve ligde oynadığı 4 maçta 3 galibiyet 1 mağlubiyet alan Üniversiteler Gençlik ve Spor Kulübü, bu hafta sonu kendi sahasında oynayacağı Zirve Üniversitesi maçının hazırlıklarına başladı.

Antrenör-Oyuncu Hasan Aksoyak maçla ilgili şu değerlendirmelerde bulundu:

" Ligin ilk 4 maçında 3 galibiyet aldık. Bu hafta evimizde ligin ve grubumuzun güçlü ekiplerinden Zirve Üniversitesi ile oynayacağız. Sezon başında rakibimizle yaptığımız 2 hazırlık maçından da mağlup ayrılmıştık. Maçın önemini ve zorluğunu biliyoruz. Çalışmalarımız bu doğrultuda devam ediyor. Rakibimiz çok koşan ve çok baskı yapan bir takım, şut yüzdeleri de çok yüksek, bu maçtaki amacımız bir sürprize imza atarak rakibimizi yenebilmek ve ligdeki 4. galibiyetimizi alabilmek olacaktır. Takımımızda eksik sporcumuz bulunmuyor. Maçta hak eden tarafın kazanması ve centilmence bir mücadele olması dileğiyle rakibimize başarılar diliyorum.”

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz