Üniversitelerarası Bilek Güreşi Düzenlendi

Harran Üniversitesi, Türkiye Üniversitelerarası Bilek Güreşi Şampiyonasında; bir altın, bir gümüş ve bir bronz madalya...

Harran Üniversitesi, Türkiye Üniversitelerarası Bilek Güreşi Şampiyonasında; bir altın, bir gümüş ve bir bronz madalya kazandı.

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından gerçekleştirilen şampiyonaya 37 Üniversiteden 400’e yakın sporcu, idareci ve antrenör katıldı.

Harran Üniversitesi Sağlık-Kültür ve Spor Dairesi Spor Şube Müdürü Okutman Emine Gözen, Üniversitelerarası Bilek Güreşi Şampiyonası’nda elde edilen derecelerin üniversite camiası olarak kendilerine gurur verdiğini belirterek, şunları söyledi:

Reklam
Reklam

“Üniversitemiz bilek güreşi takımı katıldığı Üniversiteler Arası Bilek Güreşi Şampiyonası’nda sporcularımız bir başarıya imza attılar. Bu başarıda büyük emeği olan öğrencilerimizi yürekten kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum. Son yıllarda Üniversitemizde spora verilen önemin bir sonucu olarak meyvelerini toplamaya başladık. Üniversitemizin sporda elde ettiği başarılar artan bir ivme kazanmış durumda. Spora verdiği destekten dolayı başta Rektörümüz sayın Prof. Dr. İbrahim Halil Mutlu’ya ve Sağlık-Kültür ve Spor Daire Başkanı Mustafa Deveci’ye teşekkür ederim” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: