Üniversiteli Gençler Ülkü Ocağında Buluştu

Adnan Menderes Üniversitesi Nazilli ve İsabeyli Kampüslerinde eğitim gören ülkücü gençler, Nazilli Ülkü Ocağı’nın düzenlediği...

Adnan Menderes Üniversitesi Nazilli ve İsabeyli Kampüslerinde eğitim gören ülkücü gençler, Nazilli Ülkü Ocağı’nın düzenlediği etkinlikte bir araya geldi.

Nazilli Ülkü Ocağı’nda gerçekleşen toplantıya çok sayıda üniversiteli ülkücü katılım sağlarken, birlik ve beraberlik çağrısı yapıldı.

Ülkücülüğün ne denli sert bir irade gerektirdiğinden bahsedilen toplantıda konuşma yapan Nazilli Ülkü Ocağı Başkanı Şükrü Irgat; “Değerli dava arkadaşlarım, hepiniz ilk önce güzel şehrimiz Nazilli’mize hoş geldiniz. Bilmekteyim ki Başbuğumuzun dediği gibi hepiniz birer şanlı Türk bayrağısınız ve ona göre hareket edeceksiniz. Davamız da bunu gerektirmektedir.

Reklam
Reklam

Teşkilatlanınız. Teşkilatlanma bizde Allah’ın kırbacı saltanatını alan atamız Atilla dan beri ilmik ilmik yer etmiştir. Hepiniz bir tunç gibi güçlü ve sert olunuz. Hepinizin gözlerinden öpüyorum Allah’a emanet olunuz” dedi.

Daha sonra konuşma yapan Nazilli Ülkü Ocağı Üniversite Başkanı Nevzat Korkmaz ise; “Şu an sahip olduğumuz milliyetçilik bilinci ile davamızın evi olan Ülkü Ocağımızda bulunuyoruz. Siz arkadaşlarımdan istediğim bir yandan ülkücülük şuurunuzu korurken bir yandan da okulunuzda örnek, başarılı bireyler olmanızdır. Çünkü ülkücüler örnek teşkil eden bireyler olmak zorundadırlar. Bizden bahsederlerken korkuyla değil gıptayla bahsetmeliler. Biz bunu başarmalıyız ülküdaşlarım. Başbuğumuzun dediği gibi; bizler ipeğe sarılmış çelik olmak zorundayız. Kardeşlerimize ipek, düşmanlarımıza çelik gibi. Birbirinizin kıymetini biliniz, içerinize fitne fesat sokmayınız. Aranızda küskünlük kırgınlık olmasın. Gün gelir zor günler, zor zamanlar geçiriyor olabilirsiniz. O gün kendinizi kardeşlerinize kapatmayınız. Gelin bana anlatın, bizim burada bulunuş amacımızın temelinde de zaten ülkücü üniversitelerimizin, yani sizlerin sıkıntılarına ışık, yol olabilmek vardır. Benim sizden istediklerim şimdilik bunlar. Lakin; ilerleyen günlerde de beklentilerim farklı yönde olacaktır. Sizlerden kendinize ayırdığınız zamandan bile feragat etmenizi isteyeceğim. Belki diğer arkadaşlarınız gibi eğlenemeyecek, çoğu şeyden mahrum kalacaksınız. Ama fedakarlık etmeden, her şeyden ödün vermeden başarı mümkün değildir. Biz bu yola baş koyduk arkadaşlar, o yüzden başarmak zorundayız. Başaracağız. Allah yar ve yardımcınız olsun” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: