Üniversiteliler Down Sendromlu Çocukları Eğlendirdi

Çorum'da 'Dünya Down Sendromlular Günü' nedeniyle Kadın Kültür ve Sanat Merkezi ile Hitit Üniversitesi Aktif...

Çorum'da 'Dünya Down Sendromlular Günü' nedeniyle Kadın Kültür ve Sanat Merkezi ile Hitit Üniversitesi Aktif Yaşam Kulübü'nün ortaklaşa olarak 'Gülen Yüzler Eğleniyor' adlı program düzenledi.

Kale Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi'ndeki programa Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ve yardımcısı Zeki Gül de katıldı. Üniversite öğrencileri palyaço eşliğinde down sendromlu öğrencilerle doyasıya eğlendi. Çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Külcü, hediyeler vererek çocukları sevindirdi.

Sosyal belediyecilik anlamında engelli vatandaşların yanı sıra down sendromlu çocuklara da özel ilgi gösterdiklerini belirten Külcü, üniversite öğrencilerinin de bu konuda gösterdikleri ilgi için teşekkür etti. Hitit Üniversitesi Aktif Yaşam Kulübü Başkanı Semih Kızıldağ, hem sosyal hem akademik tüm etkinliklerin içinde olmaya ve insanları mutlu etmeye çalıştıklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Belediye ile yaptıkları etkinliğin engelliler için eğlenmelerine katkı sağlamak olduğunu belirten Kızıldağ, ''Engelli kardeşlerimizin bir günde olsun eğlenmelerini ve güzel bir gün geçirmelerini temenni ediyoruz. Umarım bugün unutulmayacak bir gün olarak hafızalarında kalır ve bunun gibi projelerimiz sürekli devam eder.'' dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz