Üniversitelilere Ab Gençlik Programları Anlatıldı

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) AB Bilgi Merkezi Koordinatörlüğü ile Kars Ticaret ve Sanayi...

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) AB Bilgi Merkezi Koordinatörlüğü ile Kars Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) AB Bilgi Noktası Koordinatörlüğü tarafından Kars’ta düzenlenen etkinlikte, üniversite öğrencileri AB Gençlik Programları konusunda bilgilendirildi.

Kars Kafkas Üniversitesi’nde düzenlenen etkinlikte, Avrupa Birliği Bakanlığı, AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı Türk Ulusal Ajansı uzmanları, Remzi Korukluoğlu ve Cemal Doğan tarafından AB Bakanlığı’nın gençlik programları tüm detaylarıyla anlatıldı. Etkinlikte, Gençlik Programı’na proje hazırlamayı ve yaygın eğitim alanında deneyim kazanmayı isteyen gençlerin AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı Türk Ulusal Ajansının internet sitesinde duyurusu yapılan ücretsiz eğitimlere ve toplantılara başvurabilecekleri ayrıca İngilizce bilen gençlerin yurtdışı eğitimler ve seminerler için başvuruda bulunabilecekleri belirtildi.

Reklam
Reklam

Çok sayıda katılımcının iştirak ettiği etkinlikte, Bakanlık uzmanları öğrencilerin kendilerine yönelttiği soruları da cevaplandırdı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: