"Üniversitemi Gördüm, Hedefimi Biliyorum" Projesi

EDİRNE (AA) - "Üniversitemi Gördüm, Hedefimi Biliyorum" projesi, kapsamında, Keşan Anadolu Öğretmen Lisesi 12. sınıf öğrencileri İstanbul'daki üniversiteleri ziyaret etti.

EDİRNE - "Üniversitemi Gördüm, Hedefimi Biliyorum" projesi, kapsamında, Keşan Anadolu Öğretmen Lisesi 12. sınıf öğrencileri İstanbul'daki üniversiteleri ziyaret etti. Okul Müdürü Osman Başak, yaptığı yazılı açıklamada, gezi sayesinde öğrencilerin üniversiteleri yakından tanıma fırsatı bulduğunu belirtti. Öğrencilerin gelecekteki hedeflerini belirlediğini aktaran Başak, "Öğrencilerimizin üniversiteye giriş sınavlarında motivasyonlarını arttırmak amacıyla yapılan bu gezide, gezi kulübü rehber öğretmenleri Nuriye Paytoncu ve Çiğdem Balcı öğrencilerimize rehberlik yaptılar. Üniversite gezisi öğrencilerimiz üzerinde çok olumlu etkiler yarattı. Önümüzdeki eğitim ve öğretim yılında da bu gezilerin yapılmasının öğrencilerimizin motivasyonunu arttıracağını düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: