Üniversitenin akşam yemeği uygulaması öğrencileri memnun etti

Adıyaman Üniversitesi yemekhanesindeki yeni uygulamayla saat 16.30 -18-15 arasında da yemek veriliyor. Öğlen menüsünden farklı...

Adıyaman Üniversitesi yemekhanesindeki yeni uygulamayla saat 16.30 -18-15 arasında da yemek veriliyor. Öğlen menüsünden farklı yemeklerin verildiği akşam yemeğinden yaklaşık 500 öğrenci yararlanıyor. Öğle yemeğinde olduğu gibi öğrenciler 4 çeşit yemek için sadece 1.5 TL ödüyor.
İkinci öğretimde okuyan öğrenciler göz önüne alarak başlatılan akşam yemeği uygulaması, öğrenciler tarafından memnuniyetle karşılandı. Eğitim Fakültesi öğrencisi Enes Güler, “Üniversitemiz yemekhanesindeki yeni uygulamayla artık akşamları da yemek yiyebiliyoruz. Benim gibi ikinci öğretim öğrencileri için çok güzel bir uygulama. Sadece 1.5 TL gibi uygun bir fiyata kaliteli, sağlıklı ve doyurucu yemekler yiyebiliyoruz. Ben gerçekten bu gelişmeyi çok olumlu buluyorum. Bu imkanları bize sunan Rektörümüze çok teşekkür ediyoruz.” şeklinde memnuniyetini belirtti.
Fen Edebiyat Fakültesi öğrencisi Ökkeş Güneş, “Üniversitemiz yemekhanesindeki yeni uygulamayla ikinci öğretimdeki arkadaşlarımız için de yemek çıkmaya başlandı. Bu tabii ki onlar için çok iyi oldu. Arkadaşlarımız akşam saatlerinde de buraya gelip yemek yiyebiliyorlar. Rektörümüzün 2 -3 ay önce bize söylediği gibi yemek ücretleri de 1.5 TL’ye düşürüldü. Dışarıda 5 liraya yenilebilecek yemekleri burada 4 çeşit olarak sadece 1.5 TL’ye yiyebiliyoruz. Üniversitemize ve Rektörümüze teşekkür ediyoruz.” dedi.
Eğitim Fakültesi öğrencisi Fatma Coşkun da “Üniversitemizde akşam yemeklerinin çıkması ve fiyatların bu kadar indirilmesi gerçekten çok güzel oldu. Bu sayede ikinci öğretimde okuyan arkadaşlarımız, yorgun argın eve gidip yemek hazırlayacaklarına yemekhaneden faydalanarak zaman kazanabilirler. Ayrıca yemekhanemizde daha kaliteli yemekler çıkıyor. Öğrenciler olarak teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz