Üniversitenin giriş çıkış kapıları yarışmayla yenilenecek

Uludağ Üniversitesi (UÜ) Rektörlüğü, üniversitenin yolları, kavşakları ve giriş kapılarını düzenlemek için yarışma başlattı. Proje...

Uludağ Üniversitesi (UÜ) Rektörlüğü, üniversitenin yolları, kavşakları ve giriş kapılarını düzenlemek için yarışma başlattı. Proje yarışması sonucuna göre, üniversitenin giriş çıkış kapıları baştan aşağıya yenilenecek.
Konuyla ilgili rektörlükten yapılan açıklamada, akademisyenlerden de destek istendi. Rektörlüğün başlattığı çalışma ve projelerin devam ettiği belirtilen açıklamada, önemli projelerden birinin de giriş kapılarının yeniden düzenlenmesi ve üniversitenin kurumsal kimliği çerçevesinde kuruma yakışır hale getirilmesi olduğu hatırlatıldı.
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü öğrencileri ve akademisyenlerinin bu çerçevede bir proje yarışması düzenledikleri bildirilen açıklamada, "Yarışma sonucu ortaya çıkan eserler 14–24 Aralık 2011 tarihinde Prof. Dr. Mete Cengiz Kültür Merkezi'nde sizlerin değerli görüşlerinize açılacaktır. 15 Aralık günü 12.00–14.00 saatleri arasında proje sahipleri ziyaretçilere bizzat bilgi vereceklerdir. Aldığımız görüşler doğrultusunda beğenilen projeler Mimarlık Bölümü'nde yeniden düzenlenerek kurumumuza yakışır bir giriş kapısı oluşturulacaktır. Kurumsal kimliğimizin önemli bir parçası ve görünen yüzü olacak bu çalışmaya katkı sağlamanızı arzuluyoruz." denildi.
Öte yandan UÜ Görükle Kampüsü’ndeki yemekhane ve sosyal tesislerinin yenileme çalışmalarının da sürdüğü bildirildi. Mühendislik Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü’nün tarafından yürütülen projenin tamamlanma aşamasına geldiği, ihale öncesi projenin de akademisyenlerin görüşüne sunulacağı belirtildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz