Ünlü Bestekar Sayan'ın Adı Sokağa Verildi

Kastamonu Belediyesi, Ünlü Bestekar Erol Sayan’ın adını Belediye meclisinin aldığı karar ile şehir merkezindeki bir...

Kastamonu Belediyesi, Ünlü Bestekar Erol Sayan’ın adını Belediye meclisinin aldığı karar ile şehir merkezindeki bir sokağa verdi.

Kastamonu Belediye Meclisinin, Bestekar Erol Sayan’ın adının İtfaiye Müdürlüğü’nün önündeki sokağa verilmesi teklifini oy birliğiyle kabul etti. Erol Sayan’ın Kastamonu ziyaretinde sokak kesilen kurdele ile açıldı. İtfaiye Müdürlüğü önünden başlayıp Karaçomak Deresi üzerinden baraja giden yola Erol Sayan’ın adı verildi. Tören sırasında On Dokuz Mayıs Üniversitesi Müzik Bölümü’nden de birçok öğrenci açılış sırasında Ünlü Bestekar Erol Sayan’ı yalnız bırakmadı.

Reklam
Reklam

Törende konuşan Belediye Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Adnan Tot, Kastamonu’nun yetiştirdiği ünlü bestekar ve kendilerinin gurur kaynağı Erol Sayan’ın adının Belediye Meclisi kararıyla İtfaiye müdürlüğü önündeki sokağa verildiğini belirterek, “Erol Sayan’ın adını Kastamonu’da sonsuza kadar yaşatmak ve gelecek nesillere de aktarmaktan büyük mutluluk duyduğumuzu ifade etmek isterim” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: