Ünlü diyetisyen boşandı

Dr. Ender Saraç'ın 23 yıllık evliliği noktalandı.

Ünlü diyetisyen Dr. Ender Saraç, eşi Sevgi Hanım ile 1988'de evlendi. Çiftin bu birliktelikten, Özcan adını verdikleri bir oğulları oldu. "Şiddetli geçimsizlik" yaşadıklarını iddia edenSaraç, 9 Haziran 2004'te eşine boşanma davası açtı.

Vatan'ın haberine göre; Sevgi Saraç, boşanmanın gerçekleşmesi durumunda, 800 bin TL tazminat, kendisi için aylık 5 bin TL, oğlu için ise aylık 3 bin TL nafaka talebinde bulundu.

Mahkeme, verdiği ara kararla, Sevgi Saraç'a aylık 1000, çocuk için de aylık 2 bin TL tedbir nafakası bağladı.

[

MAGAZİN SERVİSİ 'BİRBAK'I FACEBOOK'TAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN](http://www.facebook.com/?ref=logo#!/pages/Magazin-Birbak/162650420431413)

Sevgi Saraç'ın, "Yalnızca Golden Retriver cinsi köpeğimizin aylık harcaması 500 TL. Nafaka miktarı artırılsın" şeklinde yaptığı itirazı kabul etmeyen mahkeme, 2006 yılının Eylül ayında verdiği kararla, eşinin kusurlu olduğunu ispatlayamadığı gerekçesiyle, Dr. Saraç'ın açtığı davanın reddine karar verdi.

SEVGİLİSİNDEN OĞLU OLDU

Boşanamamak da Saraç çiftini bir araya getiremedi. Eşinden ayrı yaşayan Saraç'ın, 25 Kasım 2010'da, sevgilisi Benan Kurtuluş'tan bir oğlu daha dünyaya geldi.