Ünlü futbolcu yakalandı

Galatasaray'ın 29 yaşındaki hırçın futbolcusu Engin Baytar'ın skandalları bitmek bilmiyor.

Engin Baytar önceki akşam Etiler Bigchefs adlı mekanda sigara içerken görüntülendi. Mekanda çevresindeki bakışlara aldırışı etmeden peş peşe sigara yakan futbolcu daha sonra gazetecilerin görüntülenmesi üzerine adeta çıldırdı.Yanındaki kız arkadaşları ile keyif yapan futbolcu gazetecilerin görüntülemesi üzerine aniden sahadaki hırçın hallerine dönüş yaptı.

Gazetecilerin üstüne yürüyen Engin Baytar tehditler ve küfürler savurdu.

Arkadaşlarının araya girmesi ile sakinleşen futbolcunun arkadaşları Engin'in cezasının yeni bittiğini forma giymek için uğraştığını fakat bu fotoğraflar basında çıkarsa Fatih Terim'den forma alamayacağını belirterek gazetecilerden görüntüleri silmelerini isteseler de başarılı olamadılar.

Olay gazetecilerin mekan önünden ayrılması ile son bulurken bu görüntüleri gören Fatih Terim'in ne tepki vereceği şimdiden merak konusu oldu.

Engin Baytar Fenerbahçe ile oynanan TFF Süper Kupa Finali'nde hakem Cüneyt Çakır'a yaptığı terbiyesiz hareket nedeniyle 11 maç ceza almıştı. Engin Baytar'ın cezası ise geçtiğimiz hafta oynanan Süper Lig maçı ile son bulmuştu.

milliyet