Ünlü futbolcudan sevgiliye kırmızı kart

İki haftadır kucak kucağa tatil yapan Portekizli futbolcu Ronaldo ile sevgilisi Nereida Gallardo'nun ayrıldığı iddia ediliyor.

Beş aydır birlikte olan ve son iki haftadır İtalya'nın mavi sularında 10 milyon dolara kiraladıkları teknede dudak dudağa yaptıkları tatilin resimlerinin yayınlanması ile manşetlerden inmeyen Manchester United'ın ünlü futbolcusu Cristiano Ronaldo ile model kız arkadaşı Nereida Gallardo, Portekiz gazetesi "24 Horas"ın yazdığına göre ayrıldılar. Veya gazetenin deyimiyle 'Ronaldo, kendine yeni bir sevgili bulmak için

Reklam
Reklam

Nereida'ya kırmızı kart gösterdi'.

Akşam Gazetesi'nin haberine göre Ronaldo, Real Madrid'e transferinin ciddi biçimde yeniden gündeme geldiği bugünlerde, tabloid basında sürekli Nereida Gallardo'nun geçmişinin öne çıktmasından rahatsız olmuş. Bir başka iddia da Ronaldo'nun annesi "O kız oğlumun parasının peşindeydi" diyormuş.

Ayrılık haberini ise Portekiz gazetesi şu olaya dayandırıyor: Tatillerinin son günlerinde Nereida'nın ayak bileği inciniyor. Portekiz'e beraber dönüp orada tatillerine devam edeceklerini planlayan genç kadını Ronaldo ortada bırakıp Lizbon'daki evine gitmiş.

Tüm yorumlar bir yana, bir yıl kadar önce, hayat kadınlarıyla olan maceraları gündeme gelen Ronaldo'un yeni sulara yelken açacağı kesin.