Ünlü Illüzyonist Sermet Erkin Yıldırımlı Öğrencilerle Buluştu

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde Özel Yıldırım Koleji İlköğretim Okulu öğrencileri ünlü illüzyonist Sermet Erkin’i konuk etti....

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde Özel Yıldırım Koleji İlköğretim Okulu öğrencileri ünlü illüzyonist Sermet Erkin’i konuk etti. Sermet Erkin’in gösterisi uzun süre alkışladı.

Özel Yıldırım Koleji ilköğretim Okulu öğrencileri sosyal Sorumluluk projesi kapsamında bugün okulun konferans salonunda ünlü İllüzyonist Sermet Erkin’i konuk etti. Sihirli kutudan bezler çıkaran ve değişik gösterilerde bulunan Sermet Erkin, son olarak elinde ki bezi bastona çevirdi. Öğrenciler bu hareketleri uzun süre alkışladı. Ünlü illüzyonist Sermet Erkin, gösterisinin sonunda yaptığı konuşmada kendisini Ereğli’ ye davet eden ve öğrencilerle buluşturan okul idaresine teşekkür etti. Ünlü illüzyonist son olarak sihirli şapkasından Özel Yıldırım Koleji'nin okul bayrağını çıkarttı. Erkin son olarak öğrencilerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Reklam
Reklam

Okul Müdürü Mehmet Sarısoy konuya ilişkin yaptığı konuşmasında “Öğrencilerin sosyal sorumluluk projesi kapsamında hem eğlenmeleri hem de merak ettikleri illüzyon konusuyla ilgili olarak Sermet erkin’i Ereğli’ ye okulumuza davet ettik. Gösteri son derece güzel ve renkli geçti. Bu konuda yılların tecrübesi değerli illüzyonist Sermet Erkin’e teşekkür ediyoruz” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: