Ünlü Manken Boşandı

Fatoş Seğmen, otelci eşi Hasan Kereteci'den tek celsede boşandı.

Fatoş Seğmen, otelci eşi Hasan Kereteci'den tek celsede boşandı.

Manken ve oyuncu, '2004 Miss Turkey' 2'nci güzeli Fatoş Seğmen, otelci eşi Hasan Kereteci'den tek celsede boşandı. İzmir 12'nci Aile Mahkemesi'nde görülen davada taraflar anlaşmalı olarak boşanırken, birbirlerinden talepte bulunmadı.

İzmir'de, arkadaş ortamında tanıştığı işadamı Hasan Keresteci ile kısa flört dönemi geçiren ve 2009 yılı Nisan ayında nişanlanan manken ve dizi oyuncusu Fatoş Seğmen, aynı yıl 18 Ağustos'ta Çeşme Sheraton Otel'de düğünle evlendi. Düğüne İzmir ve İstanbul'dan çok sayıda tanınınmış davetli katıldı. Çift balayı için Yunan Adaları ve Akdeniz turunu seçti.

Reklam
Reklam

Eşinin işleri nedeniyle ABD'ye taşınan Fatoş Seğmen, memleket hasretine daha fazla dayanamadı. Eşi Hasan Keresteci'nin işlerim nedeniyle sürekli olarak Miami'de yaşamak zorunda olduklarını belirttiği bildirilen Fatoş Seğmen, yaklaşık 17 ay süren evliliğini bitirme kararı aldı. Seğmen, soluğu önce annesinin yanında, ardından mahkemede aldı. Evlendikten sonra eşinin baskısıyla ABD'ye yerleştiğini belirten Fatoş Seğmen, "Türkiye'yi çok seviyorum. Başka bir yerde yaşayamam. O yüzden kafamda evliliği bitirdim. Artık ABD'ye dönmem" dedi.

Fatoş Seğmen, kafasında bitirdiği evliliğini hukuken de bitirmek için dava açtı. İzmir 12'inci Aile Mahkemesi'ne, geçen 26 Aralık'ta boşanma istediğini belirten dilekçeyi veren Fatoş Seğmen, şöyle konuştu:

"Artık bu evlilik yürüyemez hale geldi. Eşimle aramızda anlaşmazlıklar başgösterdi. Memleket hasreti beni çok yıprattı. Daha fazla bu hasrete dayanamıyorum. Bir an önce boşanmak istiyorum."

Hasan Keresteci de avukatı aracılığıyla mahkemeye verdiği cevap dilekçesinde, kendisinin de boşanmak istediğini belirtti.

Reklam
Reklam

ANLAŞARAK BOŞANDILAR

İzmir Adliyesi'ne 11 Şubat 2001'de avukatı Onur Turhan Güzelsarlıca ile gelen Hasan Keresteci ve Fatoş Seğmen çifti, hakime aralarında anlaştıklarını ve düzenledikleri protokole göre boşanmak istediklerini söyledi. Hakim de tarafların talebini yerinde görüp, 17 ay süren evliliği tek celsede bitirdi. Boşanan çiftin birbirlerinden bir taleplerinin olmadığı ifade edildi. Fatoş Seğmen, boşandıktan sonra eski mesleğine dönüp bodyumlarda tekrar boy göstermeye başladı.