Ünlü Mankenler Podyuma Çıktı

Bursa'da, bir alışveriş merkezi tarafından düzenlenen Yaz Moda Günleri defilesinde ünlü mankenler podyuma çıktı.Firmaların koleksiyonlarının...

Bursa'da, bir alışveriş merkezi tarafından düzenlenen Yaz Moda Günleri defilesinde ünlü mankenler podyuma çıktı.

Firmaların koleksiyonlarının tanıtıldığı defilede mankenler, podyumdaki görüntüleri ile herkesi kendine hayran bıraktı. Seviye İkbal, Rukiye Gül, Gizem Ilgın Doğan, Aslı Hanoğlu ve Burcu Boran'ın da bulunduğu 14 manken defilede büyük ilgi gördü. Defilenin başarılı geçtiğini belirten Seviye İkbal, "Turkuaz ve mercan tonları moda. Canlı renklerde moda. Bu sene daha çok spor ve rahat kıyafetler tercih ediliyor. Markalar rahat kıyafetlere önem veriyor. Mankenlik konusunda eğitim vermek istiyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Bursa'ya defile için geldiğini belirten Rukiye Gül, şöyle konuştu: "Çok mutluyum. Defile güzel geçti. Devamının geleceğine inanıyorum. Modellerin hepsini beğeniyorum. Hepsini yürüyüşü ve fiziği çok güzel. Kıyafetleri çok beğendim. Her şey mükemmeldi. Mankenliğe devam etmek istiyorum. Oyunculuk gibi bölümlere de geçiş yapmak istiyorum."

Model arkadaşları ile defilede yer aldığını belirten Gizem Ilgın Doğan, şunları söyledi: "Güzel heyecan yaşadık. Eğlenceli defile geçirdik. Arkadaşlarımla beraber podyuma çıktım. Bursa'yı çok beğendim. İlk defa Bursa'ya geldim. Bursa'dan gitmek istiyorum. Gideceğim için üzüleceğim. Bursa'yı gezme fırsatı bulamadım. Organizasyonda hep beraber çalıştık. Etkinlik podyuma çıkıp yürümekten ibaret değildir. Bursa'yı tekrar gezmek isterim. Podyumlara devam etmek istiyorum. Gelişmelerim bu yönde olacak. Aranan isim olmayı hedefliyorum. İstanbul ile Bursa arasında fark var. İstanbul'da modacılar ile çalışıyoruz. Burada markalar ile çalışıyoruz. Bu anlamda fark var."

Reklam
Reklam

Defilenin sonunda defilede boy gösteren mankenlere plaket verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: