Ünlü mankenler yoğun ilgi gördü

Karabük'te alışveriş merkezinin açılışına katılan mankenler, buradaki mağazaların ürünlerini defile ile tanıttılar.

Kent merkezinde, 3 Nisan Demir Çelik Fabrikalarının Temellerinin Atılması ve Karabük'ün Kuruluşunun 74. yıl dönümü kapsamında açılışı yapılan KARES Alış Veriş Merkezi'nde faaliyet gösteren mağazaların ürünlerini tanıtmak için mankenler Tuba Altıntop, Şenol İpek, Ebru Destan, Deniz Şimşek, Cansu Taşkın, Elif Ece Uzun, Ezgi Pozan, Aysu Bacıoğlu, Tatsyana Tsvikeviç, Nilüfer Kurt, Asya Öztürk, Hacer Tulu ve Asena Damla Sezgin podyuma çıktı.

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Pehlivan Baylan, defile sonrasında yaptığı konuşmada, kentlerinin hızla büyüdüğünü ve bugün Batı Karadeniz Bölgesi'nin en büyük alış veriş merkezine sahip olduklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Defilenin sonunda mankenler Spor Toto Süper Ligi takımlarından Kardemir Karabükspor'un formasını giyerek birlikte sahneye çıktı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği defilede manken Aysu Bacıoğlu konser verdi. Mankenler, daha sonra hatıra fotoğrafı çektirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz