Ünlü oyuncu ölümden döndü!

Erkan Petekkaya ve Nurgül Yeşilçay'ın başrolünü paylaştığı 'Paramparça' dizisinde 'Ozan' karakterini canlandıran Burak Tozkoparan ölümden döndü.

Tozkoparan, iki hafta önce öğleden sonra İstanbul Anadolu yakasında otomobiliyle bariyere çarptı.
Havanın yağışlı olması nedeniyle kaygan yolda virajı alamayan oyuncu, direksiyon hakimiyetini kaybedince kaza yaptı. Otomobil hurdaya dönerken oyuncu emniyet kemeri sayesinde yara almadan kurtuldu.

BURAK TOZKOPARAN KİMDİR?
Son günlerde büyük ses getiren paramparça dizisi oyuncularıyla da dikkat çekiyor genç oyuncu kadrosunda yer alan Burak tozkoparan yakışıklılığıyla genç kızların sevgilisi haline geldi.Burak tozkoparan dizide ozan rolünü canlandırıyor.

İstanbul doğumlu yakışıklı oyuncu 22 yaşında 65 kilo olup vücut kasları da oldukça gösterişli boyu da 1.75 sarışın olduğu için daha çok dikkat çeken Burak tozkoparan mavi gözleriyle de genç kızları büyülüyor.Sektöre önce müzikle başlayan ozan tozkoparan kendini dizi sektöründe daha başaralı görüyor ama hala müzikten vazgeçemiyor.

Pervane adlı müzik grubunda baterist olarak çalmaya devam ediyor.Tozkoparanın şimdilerde sevgilisi yok.Motor tutkusu da oldukça fazla olan oyuncu kariyerine hızla devam ediyor.

Anahtar Kelimeler: