Ünlü Romancı Paulo Coelho Bu Filmi Öneriyor!

Ve evet, Hollywood filmi değil ;)

Dünyanın en çok okunan 5. romanı Simyacı'nın yazarı, Paulo Coelho.

Futbol dahil herhangi bir alanda Brezilya'dan çıkan en büyük isimlerden biri olan Paulo Coelho, 1947 yılında Rio De Janeiro'da (Brezilya) doğdu.

1986 yılında yayınlanan ilk romanı Hac'dan önce ülkenin en tanınan şarkı sözü yazarlarından biri olan Coelho; dünya çapındaki şöhretine 1988 yılında yayınlanan ikinci romanı Simyacı ile kavuştu. Simyacı'nın bugüne kadar tam 65 Milyon kopya satması ve kitaplarının 26 dile çevrilmesi, Paulo Coelho'ya birçok uluslararası ödül ve ünvan kazandırdı.

Reklam
Reklam

Dünya Ekonomik Forumu'nun verdiği Kristal Ödül ve Fransız Legion d'Honneur; bu ünvanların en prestijlileri olarak göze çarpıyor. Sosyal medya hesaplarını kullanarak okuyucuları ile iletişimde olmayı seven Paulo Coelho, bugünlerde yepyeni bir öneride bulundu.

Paulo Coelho, Karan Johar tarafından yönetilen ve 2010 yılında yayınlanan Bollywood filmi My Name Is Khan'ı, ''Bu yıl izlediğim en iyi film'' olarak niteledi, filmin fragmanını takipçileri ile paylaştı. Bu tweet'i gören yönetmen Karan Johar da durur mu? Bastı cevabı!

Asperger hastalığına yakalanmış bir hintli gencin hikayesini anlattığı filmi ile tüm dünyada ilgi gören Karan Jahar, böyle büyük bir yazar tarafından öneriliyor olmaya elbette tüm dünyanın ilgisinden çok daha fazla sevindi :) İşte Paulo Coelho'nun önerdiği film

Bak bu da kafası;