Ünlü Sanatçı Fahriye Evcen Trabzon’da

‘Evim Sensin’ filminin başrol oyuncusu Fahriye Evcen, Trabzon’da hayranlarıyla buluştu.Özcan Deniz ve Fahriye Evcen’in başrollerini...

‘Evim Sensin’ filminin başrol oyuncusu Fahriye Evcen, Trabzon’da hayranlarıyla buluştu.

Özcan Deniz ve Fahriye Evcen’in başrollerini paylaştığı ‘Evim Sensin’ filminin oyuncusu Fahriye Evcen, Varlıbaş Alışveriş Merkezi’ndeki özel gösterim ile hayranlarıyla buluştu.

Film öncesinde basın mensuplarının soruları cevaplandıran güzel oyuncu Fahriye Evcen, film yayınlandıktan sonra çok güzel tepkiler aldıklarını belirtti.

Filme gösterilen ilginin kendisini mutlu ettiğini belirten Evcen, “İnsanların ikinci ve üçüncü kez görmeleri ve her taraftan aşırı ilgi göstermesi bizi aşırı derecede mutlu etti. Arada bana Trabzon’dan da mesajlar geliyordu. Belki de şuan burada olan kişilerden birisidir. Çok güzel tepki ve yorumlar aldık. Özellikle Trabzon’dan çok güzel yorumlar aldık. Birkaç belli başlı yere gidiyoruz ve Trabzon bunların başında geldi çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Trabzon’a ilk kez geldiğini kaydeden Evcen, “Geldiğimden beri keşke biraz gezme fırsatımız olsaydı diyorum. Trabzon gerçekten çok güzel bir yer Havalimanı’ndan buraya gelene kadar çok güzel vakit geçirdim. Keşke 1 gün daha kalabilseydim. Karadeniz’de çekilen bir filmde seve seve oynarım. Karadeniz’de bölgesinde çekilen filmler çok sıcak oluyor bu yüzden çok seviyorum. Böyle bir senaryo gelirse seve seve oynarım” şeklinde konuştu.

Filmde söylediği şarkı ile çok güzel tepkiler alan Fahriye Evcen, şöyle konuştu:

“Şarkı konusunda daha da çalışmak isterdim. Kişilik konusunda beni daha çalıştıran biri olsun isterdim. Ben tek başıma bir şeyler yapmaya çalıştım. Karadeniz şivesi pek bilmiyorum. O yüzden ne kadar iyi olduğu, ne kadar Karadenizlilerin şivesine yakın oldu değerlendiremiyorum ama çok beğeni aldı. Kimseden yardım almadım. Tamamen kendim kulak dolgunluğu olarak ile söylemeye çalıştım. Çok fazla bravo yapamadık. Karadeniz bölgesin’den Volkan Konak’ı çok seviyorum. Akçaabat köftesi yedik çok güzeldi. Karadeniz’e özgü kuymak ve kaygana çok güzeldi. Çok afiyetle yedik. Çok güzel ikramlarda bulundular. Laz böreği yedik, onları nasıl yakacağız ekipçe düşünüyoruz”

Reklam
Reklam

Bu arada ünlü oyuncuya Trabzon’un meşhur Vakfıkebir ekmeği ikram edilirken Evcen, daha sonra Varlıbaş Alışveriş Merkezi tarafından düzenlenen '1. Geleneksel Yöre Günleri' etkinliği katılarak yöresel stantları gezdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: