Ünlü sanatçıdan Vali Başköy'e ziyaret

Ünlü Sanatçı Kenan Işık'tan Vali Başköy'e ziyaret

Çorum Tiyatro Salonu’nda 21-22 Aralık 2012 tarihlerinde sahnelenecek olan “Antigone” adlı oyun için İlimize gelen, ünlü tiyatro sanatçısı, yazarı ve program sunucusu Kenan Işık, Vali Sabri Başköy’ü makamında ziyaret etti.

İlimiz ile ilgili düşüncelerini paylaşan Işık; yaklaşık 30 yıl önce geldiği Çorum’un çok değiştiğini ifade ederek, “Antigone” oyunu hakkında Vali Başköy’e bilgi verdi ve tiyatroya göstermiş olduğu ilgiden dolayı kendilerine teşekkür etti.

Kenan Işık’ı ve ekibini ilimizde ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Başköy, ”Kenan Bey, eleştirmen, yönetmen, yazar, program sunucusu ve oyuncu olarak toplumumuzun beğenisini kazanmış bir sanatçı. Kendilerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi ve İlimizi tanıtan bir hediye vererek, başarılı çalışmalarının devamını diledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: