Ünlü Spor Yorumcuları Malatya'da

Bilimsel bir spor toplantısına katılmak üzere Malatya'ya gelen Eski Süper Lig Hakemi ve spor yorumcusu...

Bilimsel bir spor toplantısına katılmak üzere Malatya'ya gelen Eski Süper Lig Hakemi ve spor yorumcusu Selçuk Dereli ile TRT Spor Programcısı Erdoğan Arıkan, Malatya'daki izlenimlerinden memnun olduklarını bildirdiler.

Dereli ve Arıkan Gözde Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Kenan Kalı'yı ziyaret eden Dereli ve Arıkan, Malatya ile ilgili izlenimlerini de aktardılar.

Gözde Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Kenan Kalı, "Son zamanlarda artan şiddet olayına, hocalarımızın dikkat çekmeleri büyük önem arz ediyor. Gözde Sağlık Grubu olarak nasıl ki sporun yanında yer aldıysak, bundan sonrada sporun ve sporcunun yanında yer alacağız" dedi.

Reklam
Reklam

Eski Süper Lig hakemi ve spor yorumcusu Selçuk Dereli ise, Darendeli olduğunu ifade ederek, "Spor'da Türk futbolunda önemli başarılar elde etmiş bir kentte olmak çok güzel ama bugün Malatyaspor açısından Süper Lig'de takım olmamasına rağmen gelecekte olacağına inanıyorum" dedi.

TRT Spor Programcısı Erdoğan Arıkan da, "Malatya'da olmak beni çok mutlu etti. Malatyalılara bize gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ederiz" ifadelerine yer verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: