Ünlü Tiyatrocular Osmancık'ta

Ünlü Tiyatrocular Karakaşların Organizasyonunda Ramazan Şöleninde Osmancık'ta

Karakaşlar A.Ş. organize ettiği, New Holland'ın sponsorluğunu yaptığı Geleneksel Ramazan Kumpanyası Osmancık İlçesi'nde vatandaşları çoşturdu.

Karakaşlar A.Ş. organize ettiği, New Holland'ın sponsorluğunu yaptığı Geleneksel Ramazan Kumpanyası eğlencesine Osmancık Belediye Başkanı Av. Bekir Yazıcı, Garnizon Komutanı Jand. Üsteğmen İrfan Kıymaz, Osmancık ilçe Emniyet Müdürü Uğur Çalışkan, Karakaşlar A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Karakaş, Türk Traktör Genel Müdür Yardımcılarından Derya Okay, Türk Traktör Bölge Müdürü Ersin Volkan, Türk Traktör İletişim müdürü Mehmet Kır, CHP ilçe Başkanı Sadık Eker, MHP ilçe başkanı Yusuf Başkemer, Belediye Meclisi Başkanı ve Türkiye Muhtarlar derneği onursal Başkanı İş Adamı Alaattin Uğur,Karakaşlar A.ş. Müdürü Erdal Gökçe, Osmancık Ziraat Odası Başkanı Mustafa Çalışkan ile çok sayıda vatandaş izledi.

Reklam
Reklam

Geçen 2 yılda, 75 bin kişiyi misafir eden New Holland Geleneksel Ramazan Kumpanyası, 29 günde 29 ili dolaşıyor. Karakaşlar A.Ş. organize ettiği, New Holland'ın sponsorluğunu yaptığı Kumpanya, geleneksel Ramazan eğlencelerini Osmancık’ta kalabalık bir seyirci kitlesi ile buluştu.

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen ve Türkiye'yi doğudan batıya dolaşacak New Holland Geleneksel Ramazan Kumpanyası, 24 Temmuz Çarşamba günü (dün) Osmancıklılarla buluştu. Geleneksel Ramazan eğlencelerini Osmancıklılarla ücretsiz buluşturan kumpanya, sevilen tiyatrocu Sümer Tilmaç ve ekibinin tiyatro oyunlarına ev sahipliği yaptı. Bu yıl Türkiye genelinde 50 bin kişiyi ağırlaması hedeflenen New Holland Geleneksel Ramazan Kumpanyası, Ramazan ayı boyunca Türkiye'nin 29 ilini dolaşıyor.

Türk Traktör Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İrfan Özdemir, New Holland Geleneksel Ramazan Kumpanyası etkinlikleriyle ilgili olarak: ''TürkTraktör olarak, Türkiye'nin dört bir yanındaki çiftçilerimize geleneksel Ramazan eğlencelerini ulaştırıyoruz. Ramazan coşkusunu, Osmancıklılarla paylaşmaktan büyük mutluluk duyduk. Geleneksel Ramazan kumpanyamızın her geçen yıl daha fazla ilgi görüyor olması bizi daha çok mutlu ediyor. Ramazan ayının hepimize bereket getirmesini diliyorum'' Dedi.

Reklam
Reklam

Kumpanya etkinlikleri kapsamında; Sümer Tilmaç başta olmak üzere, yılların usta tiyatrocuları Ercüment Balakoğlu ve Ahmet Çevik'in de aralarında bulunduğu ekibi ile izleyicilere keyifli tiyatro oyunları sahnelendi.

Kumpanya kapsamında ayrıca; çocuk oyunları, ateşbaz, hokkabaz, meddah, orta oyunları gibi geleneksel eğlenceler de sunuldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz