Ünlü ünsüz herkes Kartal Bebek için seferber oldu

Ahu Kahraman Yıldırım aylardır bir hastane odasında yaşıyor. Refakat ettiği kişi minik bebeği Kartal. Oğlu Kartal’ın doğumundan sonra kalbinde sorun oluştu ve en kısa sürede kalp nakli olması gerekiyor. Bebeği çok minik olduğu için bu nakil sadece Almanya'da yapılabiliyor. Üstelik maaliyeti de çok yüksekti. Ancak sosyal medyadan yapılan çağrı için Türkiye seferber oldu ve tedai için gereken 1 milyon euro 24 saat dolmadan toplandı.


Sosyal Medyada 'Müzisyen Anne' olarak tanınan ve Etiler Müzik Okulu'nun sahibi olan Ahu Kahraman Yıldırım, çaresizliğini sosyal medyadan sürekli paylaşmaya ve yardım istemeye devam ediyor. Tek hayali 10 aylık bebeği Kartal'ın uygun donör bulup sağlığına kavuşması.

Pek çok ünlü ismin de desteğini alan Ahu Kahraman Yıldırım'ın bebeğinin tedavisi için 1 milyon euro'ya ihtiyaç duyuyordu. Ve Türk halkı bu miktarı 24 saat geçmeden bağışlarıyla toplanmasını sağladı.

Sosyal mesyada 'Kartal Bebek'in Kalp Atışı olun' sloganıyla kampanya başlatıldı. Zamanı giderek daralan Kartal bebek için sosyal medyada #kartalbebekiçinkalpnakli hashtagi oluşturuldu. Binlerce kişi "Kartal bebeğin kalp atışı olun" diyerek, Kartal bebeğe destek oldu.



Gelişmeleri @muzisyenanne instagram hesabından takip edebilirsiniz.

KARTAL BEBEK İÇİN ÜNLÜ İSİMLERDEN DESTEK YAĞDI