Ünlülere şok narkotik operasyonu!

Gözaltına alınanlar arasında dizi oyuncusu Cemal Hünal, Çağatay Ulusoy ile şarkıcı Cenk Eren’in de bulunduğu belirtildi.

İstanbul'da uyuşturucu torbacılarını teknik takiba alan polis, dün sabah 'şafak' baskını yaparak, aralarında ünlü oyuncular Çağatay Ulusoy, Yusuf Akgün, Ayşe Selin Boronkay, Selen Katırcıoğlu, 'Issız Adam' filmiyle tanınan Cemal Hünal, 2011 Türkiye eski ikinci güzeli Gizem Karaca, şarkıcı Cenk Eren ile DJ Nuri Kösem'in de bulunduğu 38 kişiyi gözaltına aldı. Teknik takip sırasında torbacılardan uyuşturucu aldıklarının tespit edildiği öne sürülen ünlülerden bazılarının evlerinde 'birer içimlik' esrar bulundu.

Reklam
Reklam

İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, liderliğini Ş.D.'nin yaptığı uyuşturucu satan torbacılara yönelik teknik takip çalışması başlattı. Yaklaşık 8 ay süren takip sırasında torbacıların çok sayıda ünlü isme de uyuşturucu satışı yaptığı ortaya çıktı. Bu tespit üzerine Narkotik Polisi, dün sabah uyuşturucu tacirleri ile ünlü isimlerin evlerine operasyon yaptı. 50 adrese saat 04.00 sıralarında eş zamanlı olarak düzenlenen operasyonda çete lideri Ş.D.'nin de aralarında bulunduğu uyuşturucu tacirleri gözaltına alındı. Torbacılarla birlikte 20 kilogram esrar ve 500 gram kokain ile bir miktar bonzai ele geçirildi.

İŞTE O ÜNLÜ İSİMLER

Polisin şafak operasyonunda ünlü oyuncular Çağatay Ulusoy, Cemal Hünal, 2011 Türkiye eski ikinci güzeli Gizem Karaca, Selen Katırcıoğlu,Ayşe Selin Boronkay, Ergün Taş, şarkıcı Cenk Eren ile DJ Nuri Kösem'in de aralarında bulunduğu çok sayıda ünlü de evlerinde gözaltına alındı. Operasyonda gözaltına alınan torbacılar ve ünlülerden oluşan toplam 38 kişi, Haseki Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Reklam
Reklam

EVLERİNDE BİRER İÇİMLİK ESRAR BULUNDU

Gözaltına alınan Çağatay Ulusoy, Yusuf Akgün, Selen Katırcıoğlu, Cemal Hünal, Nuri Kösem ve Ergün Taş'ın evlerinde 1 içimlik esrar ele geçirildiği , Ayşe Selin Boronkay'un evinde ise sentetik uyuşturuu bonzai ile esrar bulunduğu bildirildi. Gizem Karaca, Nensi İpekoğlu, Hüseyin Orçun Benli ve Cenk Eren'in evlerinde ise uyuşturucuya rastlanmadı.

ADLİ TIP KURUMUNA KAN VE KIL ÖRNEKLERİ ALINACAK

Gözaltına alınan ünlü isimler, uyuşturucu kullanıp kullanmadıklarının belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na çıkartıldı. Burada ünlülerin kan ve kıl örnekleri alındı. Oyuncu Cemal Hünal, Adli Tıp Kurumu'na götürülmek için emniyetten çıkarılışı sırasında '''Soruşturma başladı' dedi arkadaşlar. Geldiler aldılar. Bekliyorum bir prosedür varmış bakalım" dedi.

GÖZALTINI TWETTER'DAN YALANLANDI

İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınan Cenk Eren(Yüksel Venedik)'in twitter hesabından, "yalan haberler gözaltında falan değilim arkadaşlar" yazdı. Ancak bunu yazan kişinin ünlü sanatçının avukatının olduğu ileri sürüldü

Reklam
Reklam

Habertürk

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: