Ünlülerin balayı tercihleri

Ünlü çiftler balayı için neleri tercih ediyor?

Zengin ve ünlüyseniz, en güzel ve trendy yerleri herkesten önce keşfetme ayrıcalığına her zaman sahip olursunuz. Peki, 1001 Gece Masalları'nı andıran harika bir balayı tatiline ünlüler kadar çok para harcamadan nasıl çıkabilirsiniz?

Skyscanner.com, Beyonce ve Jay-Z'den Prens William ve Kate Middleton'ın tercihlerine kadar muhteşem 5 balayı mekanı önerisi sunuyor. Hem de uygun fiyatlı alternatifleriyle...


Prens William ve Kate Middleton: Seyşel Adaları

William ve Kate balayları için Seyşeller'i tercih etmiş ve dedikodulara göre lüks eko tatil oteli North Island'daki Villa 11'de konaklamışlardı. Kaldıkları villanın bir gecelik ücreti ise dudak uçuklatan cinsten: 10.500 TL.

Reklam
Reklam

Uygun fiyatlısı: North Island yerine William ve Kate'in evlenmeden önce gizlice tatil yaptıkları Desroches'i tercih ederseniz, her şey (yiyecek ve içecek) dahil gecelik 1.750 TL civarında ödeyerek daha uygun fiyatlı bir balayı yapabilirsiniz.


Fergie ve Josh Duhamel: Maldivler

Fergie ve Josh balayları için Maldivler'de özel üyelik gerektiren One&Only Rheeti Rah'ta konaklamışlardı. Kaldıkları dairenin haftalık 35.000 TL'ye mal olduğu söyleniyor.


Uygun fiyatlısı: Maldiveler'in en iyi yanı nerede kalırsanız kalın aynı güzel hava, aynı harika mavilikteki gökyüzü ve aynı turkuvaz renkteki muhteşem lagünü deneyimlemenizdir. Sürat motoruyla Male havaalanından 10 dakikada varabileceğiniz 5 yıldızlı Kurumba Village Maldives Resort, One& Only kadar lüks ve erişilmez olmasa da, iki kişi için kahvaltı dahil gecelik yaklaşık 850 TL'lik fiyatıyla çok daha uygun fiyatlı bir tatil seçeneği sunuyor.


Beyoncé ve Jay-Z: Arizona, ABD

Beyoncé ve Jay-Z balaylarını Scottsdale, Arizona'da özel bir mülkte (Sanctuary on Camelback Mountain Resort & Spa) geçirmişlerdi. Gecelik 4,000$ ödedikleri bu özel tesis uğurlu gelmiş anlaşılan.

Reklam
Reklam

Uygun fiyatlısı: Onlarla aynı tesiste yani Camelback Mountain Resort & Spa'da ödediklerinin çok daha azına kalabilirsiniz. Nasıl mı? Standart oda tercih edip Aralık ayındaki fırsat günlerini takip ederseniz, kahvaltı dahil gecelik 425$'a konaklayabilirsiniz.


Orlando Bloom ve Miranda Kerr: Anguilla

Bir zamanların - çok uzak değil, geçtiğimiz birkaç senenin gözde çifti Orlando ve Miranda, balayı için küçük ve göz kamaştırıcı Karayip adası Anguilla'yı seçmişlerdi. Denizin hemen kenarındaki villalardan, özel uşağı, özel havuzu ve özel spa salonu bulunan bu villa Viceroy Anguilla'da idi. Gecelik konaklama bedeli ise 16.000$ civarında.


Uygun fiyatlısı: Viceroy Anguilla'da villa kiralamak yerine standart bir odada geceliği yaklaşık 450$'a konaklayabilirsiniz. Alkolsüz içecekler dahil yarım pansiyon konaklama seçeneğini tercih ederseniz, toplamda gecelik 750$'a keyifli bir balayı ya da tatil geçirebilirsiniz.


Hilary Duff ve Mike Comrie: Mexico

Hilary ve Mike özel jet ile seyahat ettikleri dünyanın balayı cenneti olarak tanımlayabileceğimiz Mexico'daki Los Cabos'ta yer alan, geceliği binlerce dolar tutan ultra-lüks El Dorado Golf and Beach Club'da özel konutta kalmayı tercih etmişlerdi.

Reklam
Reklam

Uygun fiyatlısı: Los Cabos'a yürüme mesafesinde yer alan ve sakin bir plajı bulunan beş yıldızlı CapellaPedregal'de iki kişi gecelik 850$'a konaklayabilirsiniz.

Kaynak: skyscanner.com