Ünlülerin en beğendiğimiz nişan yüzükleri

Ünlülerin nişan yüzüklerine hayran kalacaksınız.

Klasik kesimli, renkli taşlı ya da gösterişli... Her kadının hayalinda farklı bir teş taş yüzük var. Mynet Kadın editörleri olarak ünlülerin en beğendiğimiz nişan yüzüklerini seçtik.

Kate Middleton'ın safir ve pırlanta karışımlı aile yadigarı yüzüğü bizim en beğendiklerimiz arasında. Bakalım, sizin favori nişan yüzüğünüz hangisi olacak?



Kate Middleton

Cambridge Düşesi Kate Middleton, Prens William'la nişanlandığında Prenses Diana'nın safir ve pırlanta karışımlı zarif yüzüğünü parmağına takmıştı. Bu aile yadigarı yüzük, renkli ve sıra dışı oluşuyla Mynet Kadın editörlerinin en beğendiği nişan yüzükleri arasında birinci sırada yer alıyor.

Reklam
Reklam


Mila Kunis

Ashton Kutcher'dan Şubat 2014'te evlenme teklifi alan Mila Kunis'in 5 karatlık tek taşına hayran kalmamak mümkün mü? Etrafı beyaz altın ile çevrili yuvarlak kesim pırlanta yüzük, hem modern hem de klasik duruşuyla gönlümüzü çeldi.



Leighton Meester

Geçtiğimiz yıl Adam Brody ile tüm gözlerden uzakta gizlice evlenen Leighton Meester'ın nişan yüzğünü ancak evlendikten sonra görebilmiştik. Vintage tasarımlı tek taşını, sıra taşlı bir evlilik yüzüğü ile tamamlayan Leighton'ın zarif tercihi favorilerimiz arasında.



Kim Kardashian

Geçtiğimiz yaz Kanye West ile dünyaevine giren Kim, nişan yüzüğüyle dillerden düşmemişti. 15 karalık yuvarlak kesimli pırlanta yüzüğün değeri 8 milyon dolardı. İnce bir halka üzerine oturtulan pırlanta, zarif duruşuyla en beğendiklerimiz arasında.



Jamie Chung

Bryan Greenberg, 2013 yılında Jamie Chung'a gösterişli bir tek taşla evlenme teklif etmişti. Klasik yuvarlak kesimli tek taş, herkesi kıskandıracak türdendi.



Jennifer Aniston

Jennifer Aniston, ünlüler arasında en gösterişli yüzüğe sahip isimlerden biri. Erkek arkadaşı Justin Theroux'tan 2012 yılında evlenme teklifi alan Jennifer, 500 bin dolar değerindeki dev teş taşıyla uzun süre konuşulmuştu.

Reklam
Reklam


Natalie Portman

2012 yılında Jamie Wolf ile evlenen Natalie Portman'ın nişan yüzüğü, yuvarlak kesimiyle Mynet Kadn'ın en beğendikleri arasında. Etrafı yuvarlak halkalarla çevrili pırlanta yüzük, sıra dışı modellerden hoşlananlar için birebir.



Drew Barrymore

Hollywood'un güzel yıldızı Drew Barrymore, Graff imzalı bir tek taşla evlenme teklifi almıştı. Eşine kare kesimli yaklaşık 4 karatlık yüzükle evlenme teklif eden Will Kopelman tüm övgüleri hak ediyor!


Anna Paquin

The True Blood dizisinin yıldızı Anna Paquin, rustik detaylı tek taş yüzükle evlenme teklifi aldı. Cathy Waterman imzalı, beyaz altınla çevrili yüzüğün iki kenarındaki çiçek motiflerine hayran kaldık. Mynet Kadın'ın favorilerileri arasında yerini alan yüzük, zamansız güzelliğiyle bizi büyüledi.



Lauren Conrad

Erkek arkadaşı William Tell ile geçtiğimiz yaz evlenen Lauren Condrad, nişan yüzüğünü ilk kez kendi internet sitesinde takipçileriyle paylaşmıştı. Klasik kesimli tek taş, altın bir halka ile çevriliydi.