Ünlülerin en pahalı nişan yüzükleri

Hem gösterişli hem de çok pahalılar!

Elmas kesimler, safirler ya da gösterişli tamturlar... Ünlülerin en pahalı ve gösterişli nişan yüzüklerini seçtik. Kate Middleton'ın safir ve pırlanta karışımlı aile yadigarı yüzüğünden Marilyn Monroe'nun 32 pırlanta taştan oluşan tamturuna kadar pek çok ismin yüzüğü bu listede. Bakalım, sizin favori nişan yüzüğünüz hangisi olacak?



Kate Middleton

Cambridge Düşesi Kate Middleton'ın nişan yüzüğü, bir aile yadigarı. Daha önce Prenses Diana'nın taktığı bu gösterişli yüzüğün değeri tam 500 bin dolar. 12 karat safirin etrafında bulunan 14 pırlantadan oluşan yüzük, vintage görüntüsüyle pek çok mücevher tasarımcısına da ilham kaynağı oluyor.

Reklam
Reklam


Marilyn Monroe

Yankee Joe DiMaggio ile yalnızca 8 ay evli kalan Marilyn Monroe, en pahalı nişan yüzüklerinden birine sahipti. Etrafı 35 pırlanta taşla çevrili tamtur yüzüğün değeri tam 772 bin dolar değerindeydi.



Grace Kelly

Tüm zamanların en zarif prensesi Grace Kelly, Cartier imzalı gösterişli bir nişan yüzüğüne sahipti. 10.47 karat kare kesim pırlantanın iki yanında bulunan küçük pırlanta taşlarla süslü yüzük, tam 4.6 milyon dolar değerindeydi.



Beyonce

Beyonce, eşi Jay-Z'den evlenme teklifi aldığında tam 5 milyon dolar değerindeki yüzüğü parmağına taktı. 18 karat dikdörtgen kesim bir pırlanta yüzük, Lorraine Schwartz imzasını taşıyor.



Elizabeth Taylor

Sinemanın efsane ismi Elizabeth Taylor, eşi Richard Burton'dan oldukça değerli bir yüzükle evlilik teklifi almıştı. 33 karat elmas kesimli pırlanta yüzük hem gösterişli görüntüsüyle hem de 8.8 milyon dolar değeriyle dikkat çekiyor.