Ünlülerin en saçma kaprisleri

Müzik dünyasının divaları istekleriyle şaşırtıyor.

Müzik dünyasında onlara "diva" diyorlar. Her yaptıkları olay... Tabii haliyle kaprislerine de göz yumuluyor. Bakın, hangi ünlülerin konserler ya da programlar için ne gibi istekleri oluyor... Okuyunca şaşıracaksınız!


Jennifer Lopez

İddialara göre Lopez, bir BBC röportajında 90 kişilik ekip ve dokuz soyunma odası talebinde bulundu.


Madonna

Şarkıcı, turneye çıkarken kendi mobilyalarını da yanında taşıyor ve gittiği yerdeki soyunma odalarındaki mobilyalarla bunların değiştirilmesini istiyor. Ayrıca yoga eğitmeni ve akupunkturisti de dahil olmak üzere 200 kişilik bir ekiple turneye çıkıyor.

Reklam
Reklam

Lady Gaga

Çılgınlıklarıyla adından söz ettiren Gaga, 2011 yılında eski asistanı tarafından, şarkıcının kendisiyle aynı yatakta yatma konusunda ısrar ettiği iddiasıyla suçlanmıştı. Ayrıca odasındaki DVD oynatıcındaki DVD'yi kendisi değiştirmek zorunda hissetmediği için odada yürümek istemediği, bunu da asistanından istediği iddiası ortaya çıktı.


Mariah Carey

Şarkıcı, İngiltere'de bir talk şova gitmeden önce "merdiven asistanı" talebinde bulundu. Bir başka seferde ise konser için "sekiz tane uzun ve yapraklı bitki" ve üzerinde hiçbir desen olmayan, düz renkli "üçlü koltuk" gibi ilginç istekleri oldu.


**Katy Perry

**

2011 yılında gerçekleştirdiği turnede, sürücülerin kendisiyle kesinlikle konuşmamasını ve dikiz aynasından kendisine bakmamasını talep etti.